Türkiye şampiyonu oldular

Bergama Belediye spor Badminton Sporcuları Bahar Sabancı ve Aybars Akeren 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında, Türkiye Şampiyonu oldular.

  • 0
  • 798
Türkiye şampiyonu oldular
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bergama Belediye spor Badminton Sporcuları Bahar Sabancı ve Aybars Akeren 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında, Türkiye Şampiyonu oldular.
 
Türkiye Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası, Ankara’nın Sincan İlçesi’nde yapıldı. Sincan spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya 39 İl’den 575 sporcu ve 124 kulüp katıldı. Tek kızlarda Bergama Belediyespor Badminton takımından Bahar Sabancı Türkiye Şampiyonu olurken, karışık çiftlerde Bergama Belediyespor Badminton takımından Aybars Akeren-Bahar Sabancı çifti Türkiye Şampiyonu oldu.
 
Şampiyonada teklerde ilk üçe giren, çiftlerde ise final oynayan sporcular milli takıma alındı. Milli takım kadrosuna alınan sporcular Ekim ayında yapılacak olan 13 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonasında yarışamaya hak kazandılar.
 
Alınan başarıdan dolayı mutlu olduğunu belirten Bergama Belediyespor Badminton Antrenörü Hakan Avcı; “Bergama Belediyespor Badminton Sporcuları Bahar Sabancı ve Aybars Akeren, Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldular. Bahar Sabancı hem tek bayan hem de karışık çiftte altın madalya alırken, Aybars Akeren ise karışık çiftte altın madalya alarak şampiyonluğa imza attılar. Çok mutluyum. Çocuklarımı başarılarından dolayı kutluyorum. Ben bu başarıda bize her zaman inanan ve yanımızda olup desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç’e çok teşekkür ederim” dedi.
 
BAŞKAN GÖNENÇ; “KUTLUYORUM” 
Bergama Belediyesi Badminton Takımı Antrenörü Hakan Avcı ve sporcularını tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise; “Badminton takımımızın 13 yaş altı Türkiye Şampiyonasından, Türkiye Şampiyonu çıkarması nedeniyle gurur duydum.  Çalışma ve çabaların karşılığı sonuç vermeye, madalyalarla taçlanmaya devam ediyor. Antrenörümüzü, çocuklarımızı, destek olan ailelerini ve tüm emeği geçenleri kutluyorum” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv