Türkiye’nin fenomen eğlence programı “Güldür Güldür Show” İzmir’de

Ekranların fenomen eğlence programı “Güldür Güldür Show” un Türkiye turnesi Mayıs ayında başlıyor. Binlerce izleyici ile canlı canlı buluşacak olan ekip turne için özel bir show hazırlıyor.

  • 0
  • 1.086
Türkiye’nin fenomen eğlence programı “Güldür Güldür Show” İzmir’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ekranların fenomen eğlence programı “Güldür Güldür Show” un Türkiye turnesi Mayıs ayında başlıyor. Binlerce izleyici ile canlı canlı buluşacak olan ekip turne için özel bir show hazırlıyor.
İzmirlilere yeninden unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanan ekip, turne için çok heyecanlı. İzmirlilerle buluşmayı büyük heyecanla bekleyen Güldür Güldür Show ekibi eğlence dolu bir gece için hazırlanıyor.

Güldür Güldür Show ile İzmir Açıkhava’da kahkahalar yeniden havada uçuşacak
Güldür Güldür Show ekibinin İzmirli seyircisiyle yeniden buluşacak olduğunu söyleyen BKM Ege Bölge Temsilcisi Erhan Gölbey, “Türkiye’nin en sevilen ve her hafta izleyicileri ekran başına kilitleyen Güldür Güldür Show ekibi özel bir show ile İzmirli sevenlerinin karşısına bir kez daha çıkacak. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de 9 Mayıs akşamı İzmir Açıkhava sahnesinde kahkahalar havada uçuşacak. Güldür Güldür Show hayranlarını ve bütün İzmirlileri 9 Mayıs’ta İzmir Açıkhava sahnesine bekliyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv