Tutkularınızın peşinden gidin

TEDxReset Türkiye kurucusu Ali Üstündağ, yaklaşık 250 rotaractör ve rotaryenin katıldığı “Büyük Organizasyonların Üstesinden Gelmek ve TEDX Dünyası” konulu sunumuyla gençlere tutkularının peşinden gitmeleri mesajını verdi.

  • 0
  • 439
Tutkularınızın peşinden gidin
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uluslararası 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği yılın ikinci ortak toplantısında TEDxReset Türkiye kurucusu Ali Üstündağ’ı konuk etti. Üstündağ yaklaşık 250 rotaractör ve rotaryenin katıldığı “Büyük Organizasyonların Üstesinden Gelmek ve TEDX Dünyası” konulu sunumuyla gençlere tutkularının peşinden gitmeleri mesajını verdi.

Dünya’nın önde gelen düşünürlerinin kendilerini en fazla heyecanlandıran fikirleri paylaşmak üzere katıldığı, geleceğimizi şekillendiren 3 ana konu olan Teknoloji, Eğlence, Tasarım konulu konferansların çıkış noktası anlamına gelen TED, “Paylaşmaya Değer Fikirler” anIayışıyla, kişiler ve organizasyonların TED benzeri kendi yerel etkinliklerini yapabilmeleri için TEDx’i yarattı. Uygulamayı Türkiye’ye getirerek zihinleri sıfırlamak ve sonsuz olasılıklar için zihinleri yeniden ayarlamak anlamına gelen TEDxReset Türkiye Kuran Ali Üstündağ “herkesin bir hikayesi var” diye başladığı yaklaşık 1 saat süren sunumunda gençlere geleceği şekillendirmede hayallerinin peşinden gitmelerini söyledi. Üstündağ, “Kimsenin sizin hayallerinizi çalmasına izin vermeyin, kendiniz olun. Hayatınızda bir tutkunuz varsa o tutku sizi gideceğiniz yere götürür. Hikayelerimizle biz oluruz, bir oluruz, var oluruz. Kendi hikayenizi yazın, bir fikriniz varsa hayata geçirin. Hayatınızın anlamını siz yaratırsınız” dedi. İletişimin marka bilinciyle başladığını, duruş, vücut dili, performans, kıyafet ve enerjinin çok önemli olduğunu dile getiren Üstündağ, değişen dünyada gelecekte yapay zekanın insanların yaptığı pek çok işi yapacağını sözlerine ekleyerek gençlere hayatlarında bol şans diledi.Uluslararası 2440 Bölge Rotaract Temsilcisi Berkay Kiper ise yaptığı konuşmada “ilham almak, kendini keşfetmek ve birşeylere cevap bulmak için TEDxReset Türkiye Kurucusu Ali Üstündağ’ı konuk etmekten büyük mutluluk duyduk. Bizlere ilham kaynağı olduğu için kendisine ve toplantıya katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Buca Rotaract Kulübü ev sahipliğinde Hilton Otelinde gerçekleşen ve 20 kulüpten 250 kişinin katıldığı ortak toplantı Rotary 2440. Bölge Federasyon Başkanı İsmail Rodoplu’nunAli Üstündağ’a teşekkür plaketi vermesiyle sona erdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv