Uçmanın sonsuz mutluluğu globe

 Sokak tiyatrosunun dünyaca ünlü Hollandalı grubu CLOSE ACT, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inanılmaz gösterilere imza attı. Hollanda’dan 11 ton malzeme ile gelen grup; SAURUS, MALAYA ve GLOBE gösterileriyle fuarda unutulmaz anlar yaşattı.

  • 0
  • 16.668
 Uçmanın sonsuz mutluluğu globe
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Sokak tiyatrosunun dünyaca ünlü Hollandalı grubu CLOSE ACT, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inanılmaz gösterilere imza attı.
Hollanda’dan 11 ton malzeme ile gelen grup; SAURUS, MALAYA ve GLOBE gösterileriyle fuarda unutulmaz anlar yaşattı.
26 Ağustos Cuma günü, 85. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), ziyaretçilerine; sanat, eğlence, teknoloji ve müzik dolu günler yaşattı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Folkart sponsorluğunda düzenlenen sokak gösterileri Kültürpark sokaklarında gerçekleşti. Fuar ziyaretçilerinin hafızasından silinmeyecek gösteriler, dünyaca ünlü sanatçılar tarafından gerçekleştirildi.

Sirk gösterilerini, müziği ve dansı harmanlayarak seyirciyle baş döndürücü şekilde buluşturan dünyaca ünlü grup CLOSE ACT’in fuardaki son gösterisi GLOBE yoğun katılımla gerçekleşti. Binlerce insan CLOSE ACT’in son gösterisini izlemek için Kültürpark’ta buluştu.

Muhteşemdi
Dünya çapında performans sergileyen grup, İEF’e özel olarak Hollanda’dan 11 ton malzeme ile geldi. GLOBE gösterisi için kurulan; 40 metrelik dev küre ve 46 kişilik kocaman ekibiyle özgürlüğün sanat hali İEF’de kanatlanıp uçtu. Uçmanın sonsuz mutluluğunu kanıtlayan gösteri muhteşem kostümleri ve atmosferin derinliğine derinlik katan müzikleriyle unutulmaz bir geceye imza attı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv