Uğur Okullarında Başarı Ödüllendiriliyor!

Öğrencilerin başarı düzeylerini ölçmelerine imkan tanırken 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için Uğur Okullarında burs olanağı sağlayacak Uğur Kabul ve Bursluluk Sınavı, Türkiye genelinde 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

  • 0
  • 817
Uğur Okullarında Başarı Ödüllendiriliyor!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Öğrencilerin başarı düzeylerini ölçmelerine imkan tanırken 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için Uğur Okullarında burs olanağı sağlayacak Uğur Kabul ve Bursluluk Sınavı, Türkiye genelinde 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bilimsel ve akademik eğitim yaklaşımlarıyla başarıyı destekleyen Uğur Okullarının düzenlediği, öğrencilerin Türkiye sıralamalarını görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak Uğur Kabul  ve Bursluluk Sınavı (UKS), yüzde 100’e varan eğitim bursu kazanma şansı sunuyor. Türkiye genelindeki Uğur Okullarında, 4,5,6,7,8,9,10 ve 11’nci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek UKS sonuçlarına göre öğrenciler sınava girdikleri okulların burs kontenjanı kapsamında burslu okuma şansı elde edecek.

4,5,6 ve 7’nci sınıf öğrencileri için düzenlenecek sınav, toplam 60 sorudan oluşacak ve sınavın süresi 80 dakika olacak. 8,9 ve 10’ncu sınıf öğrencilerine yönelik sınav ise 80 sorudan oluşacak ve sınavın süresi 120 dakika olacak. 11’nci sınıf öğrencilerine toplam 90 soru yöneltilerek, 120 dakika süre tanınacak.

UKS başvuruları, www.ugurokullari.k12.tr/uks web sitesi üzerinden ve Uğur Okullarından, 12 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek.

Sınav sonuçları 18 Ocak 2018 tarihinde açıklanacak olup, sonuç duyurusu okul yöneticileri tarafından yapılacak.
  
Uğur Okulları Hakkında:

26 Kasım 1968’de Laleli’de ilk dersini vererek öğrencilerini üniversiteye hazırlayan Uğur Dershaneleri bugün, dönüştüğü Uğur Okulları ile Türkiye’nin her noktasında, konusunda uzman öğretmenleri ile okul öncesinden lise son sınıfa kadar Türkiye’nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunmaktadır.
Okul öncesinden itibaren insani değerlerle donatılmış; sorgulayan, araştıran, üreten nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Uğur Okulları, lise ve üniversitelere hazırlıkta bu çağa uygun modeller ve programlar konusunda kendi içinde başlattığı yarışı tüm hızıyla devam ettirmektedir. Başarısı kanıtlanmış ilke ve modellerinden hareketle, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, Kişiye Özgü Eğitim Modeli, Kodlama Eğitimi, erkenSTEM ve STEM eğitim yaklaşımları ile Uğur Okulları, yarım asırlık başarı deneyimini 44 ilde, 36 kampüs, 24 anadolu lisesi, 1 anaokulu, 6 ortaokul, 63 temel lise olmak üzere 130 okulu ile sürdürmektedir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv