Ulaşım ve Sağlık için Bisiklet

  • 0
  • 558
Ulaşım ve Sağlık için Bisiklet
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Emniyet Müdürlüğü ile beraber düzenlediği Ege Üniversitesi Bisiklet Sempozyumu, 3. kez “Trafik Haftası” kapsamında “İzmir Bisiklet Buluşması” adı altında İzmirlilerle buluşacak.

30 Nisan 2016 tarihinde Alsancak, Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezin’de düzenlenecek olan sempozyum’un başkanlığını, Prof. Dr. Fazıl Apaydın yapacak. Bu yıl”Ulaşım Ve Sağlık İçin Bisiklet” ana teması  ile düzenlenecek olan 3. Ege Üniversitesi Bisiklet Sempozyumu’nun açılış töreninde, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ve İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya konuşma yapacak.

Saat 13’teki açılış töreninin ardından çeşitli oturumlarla devam edecek olan sempozyum; Bisiklet Ve Ulaşım, Bisiklet Ve Sivil Toplum Kuruluşları, Bisiklet Ve Yerel Yönetimler, Bisiklet Ve Sağlık konularında İzmirlileri bilgilendirecek.

Bu yıl 3. sü düzenlecek olan Ege Üniversitesi Bisiklet Sempozyumu saat 17:45’teki “Trafikte Bisikleti Düşün Sürüş Etkinliği” ile son bulacak. Alsancak Tarihi Havagazı Kültür Merkezi’nden, Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürecek olan bisiklet sürüş etkinliğine İzmirlilerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv