Ümit Besen Ve Yeliz Gazino gecelerinde

 Hatıralardan silinmeyen bir eğlence kültürünü tekrar canlandıran “Yeni Bi’ Fest Gazino Geceleri” İzmir'de fantezi müziğin efsane ismi Ümit Besen ile pop ve arabeski kendine özgü tarzıyla birleştiren Yeliz'i hayranlarıyla buluşturdu.

  • 0
  • 903
Ümit Besen Ve Yeliz Gazino gecelerinde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Hatıralardan silinmeyen bir eğlence kültürünü tekrar canlandıran “Yeni Bi’ Fest Gazino Geceleri” İzmir’de eski gazinoları aratmayan bir geceye daha imza attı.  Fantezi müziğin efsane ismi Ümit Besen, ‘Nikah Masası’ başta olmak üzere ezbere bilinen tüm şarkılarını salonu dolduran dinleyicilerle birlikte söylerken, pop ve arabeski kendine özgü tarzıyla birleştiren Yeliz, şarkılarının yanı sıra gazino günlerine ilişkin anılarıyla da unutulmaz bir gece yaşattı. Anason Orkestrası ise dinleyenleri eski 45’liklerden oluşan repertuarıyla keyifli bir müzikal yolculuğa  çıkardı.

Şarkılarıyla pop ve arabesk müziği harmanlayan Yeliz, İzmir’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirken, gözyaşlarına boğuldu ve sahnede şarkı söylemek yetenek ve imkanını verdiği için Allah’a binlerce kez minnettar olduğunu belirtti. Kemancının yanında şarkılarını seslendirirken kendini şarkıya kaptırınca mini farkına varmadan frikik verdi.  İzmir Marşı ile programının bitiren Yeliz’in ardından sahneye gelen Ümit Besen, Orguyla başladığı programını gitarıyla sürdürdü.  klasikleşen şarkılarıyla 40 yılı aşkın süredir Türk müziğine damga vuran Ümit Besen, Nikah Masası gibi ezbere bilinen şarkılarını Seyircilerin coşkulu eşliğiyle birlikte seslendirdi.
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv