Üniversite tercih günleri başlıyor

Buca Belediyesi öğrencilerin üniversite tercihlerini belirlemede destek olmak amacıyla “ Üniversite Tercih Günleri” düzenliyor. Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi rehberlik ve psikolojik danışmanlar eşliğinde düzenlenecek tercih günlerinden tüm Bucalı üniversite adayları yararlanabilecek.

  • 0
  • 361
Üniversite tercih günleri başlıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi öğrencilerin üniversite tercihlerini belirlemede destek olmak amacıyla “ Üniversite Tercih Günleri” düzenliyor. Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi rehberlik ve psikolojik danışmanlar eşliğinde düzenlenecek tercih günlerinden tüm Bucalı üniversite adayları yararlanabilecek. Öğrencilerin gelecekleri için atacağı büyük adımda yol gösterecek olan destek programı, 1
Ağustos’ta başlayıp 18 Ağustos’a kadar devam edecek.

Belediye’nin açtığı ücretsiz ders desteği programından yararlanan öğrencilerin yanı sıra Bucalı tüm üniversite adaylarının başvurabileceği destek programı 1 Ağustos’ta başlayacak. Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi “Üniversite Tercih Günleri” programı ile öğrencilerin doğru ve bilinçli tercih yapabilmesi amaçlanıyor. 

Rehberlik ve psikolojik danışmanlar eşliğinde verilecek olan hizmet 1- 18 Ağustos tarihleri arasında 12.00- 17.30 saatlerinde verilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv