Ünlü mankenler Optimum’da podyuma çıkıyor

Podyumun yıldızları ünlü mankenler; Çağla Şikel, Ece Begüm Yücetan, Ebru Öztürk ve genç kızların sevgilisi Edis Cumhuriyet Bayramı’nda İzmir Optimum’a geliyor.

  • 0
  • 1.265
Ünlü mankenler Optimum’da podyuma çıkıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Podyumun yıldızları ünlü mankenler; Çağla Şikel, Ece Begüm Yücetan, Ebru Öztürk ve genç kızların sevgilisi Edis Cumhuriyet Bayramı’nda İzmir Optimum’a geliyor. Ünlü mankenlerin yer aldığı birbirinden renkli defile ile moda rüzgarları eserken, Edis konseriyle Optimum’da bayram coşkusu yaşanacak.
 
İzmir Optimum Outlet’in geleneksel Sonbahar-Kış kreasyonları defilesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ünlü mankenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek. Podyumların beğeni toplayan yıldızları Çağla Şikel, Ece Begüm Yücetan ve Ebru Öztürk Miss & Mr Model Of Turkey 2016 yarışmasının finalistlerinin boy göstereceği defile ziyaretçilere Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak. Seçkin markaların 2016 - 2017 sonbahar/kış koleksiyonlarının tanıtılacağı defile saat 16.00’da başlayacak. Defile sonrası İzmirli popçu Edis birbirinden hareketli şarkıları ve muhteşem danslarıyla unutulmaz bir konsere imza atacak.
Koreografisi ve stil danışmanlığını Rönesans Ajans’ın üstlendiği bu özel defile ile sürükleyici moda markalarının merakla beklenen yeni koleksiyonları ilk kez görücüye çıkacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkuyla kutlanacağı günde gerçekleşecek defile ile Optimum’da moda rüzgarları esecek. Gösterişli bir organizasyona ev sahipliği yapacak olan Optimum Outlet AVM birbirinden seçkin markaların koleksiyonlarını ilk kez görücüye çıkararak trendlere yön verdiği bir kez daha gözler önüne serilecek.
 
Defilede podyuma çıkacak ünlü mankenler Çağla Şikel, Ece Begüm Yücetan ve Ebru Öztürk ile  Miss&Mr Model of Turkey yarışmasının finalistleri, Optimum Outlet’in Mango, D’S Damat, Koton, İnci, Hotiç, Decathlon, Mudo City, Batik, Penti gibi önde gelen moda markalarının başarılı koleksiyonlarıyla izleyenleri büyüleyecek.
 
Optimum ziyaretçileri, Cumhuriyet’in 93. yılına özel hazırlanan dolu dolu etkinlik programıyla bayram coşkusunu zirveye taşıyacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Gelinlik Fuarı sektöre can suyu oldu

23 yılda üç marka

Arşiv