Üst Üste 2 Büyük Konser

Her zevke hitap eden farklı tarzlarıyla müzik severlerin beğenisini toplayan isimleri “Bahar Konserleri” sahnesinde ağırlamaya devam eden Ege Perla. Yaşar ve Ayhan Sicimoğlu’nu sevenleriyle buluşturacak.

  • 0
  • 407
Üst Üste 2 Büyük Konser
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Perla her zevke hitap eden farklı tarzlarıyla müzik severlerin beğenisini toplayan isimleri “Bahar Konserleri” sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. İki gün üst üste İzmirlerin en sevdiği isimlerden olan Yaşar ve Ayhan Sicimoğlu’nu sevenleriyle buluşturmaya hazırlanan Ege Perla’da bu bahar çok eğlenceli geçiyor. 

 24 Nisan Salı akşamı saat 20.00’de şarkı yazarı, şair, yorumcu kimliği ve muhteşem sahne performanslarıyla Türk pop müziğin en sevdiği isimlerin başında gelen Yaşar en sevilen şarkılarını İzmirli sevenleri için söylemeye hazırlanıyor.
Ritim profesörü, vurmalı çalgılar ustası Ayhan Sicimoğlu ve topluluğu İstanbul Latin All Stars’ın eğlenceli ritimleri ve en sevilen Latin parçaları ise 25 Nisan saat 20.00’de Ege Perla’da yankılanacak. Dans ederek keyifli bir akşam geçirebilinecek ücretsiz konsere bütün İzmirliler davetli...
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv