Üst yapı çalışmalarına yerinde inceleme

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, bir yandan ilçe genelinde koronavirüs ile ilgili çalışmaları koordine ederken diğer yandan Çiğli’nin birçok yerinde devam eden üst yapı çalışmalarını da yerinde takip ediyor.

  • 0
  • 257
Üst yapı çalışmalarına yerinde inceleme
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Pandemi sürecinde virüse karşı ilçe genelinde önemli çalışmalar gerçekleştirilen Çiğli Belediyesi’nde belediyecilik faaliyetleri de aksatılmadan yürütülüyor.Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince farklı mahallerde başlatılan yol düzeleme, tretuvar ve kilit parke gibi üst yapı çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde denetliyor.


Maltepe Mahallesi 8108 ve 8110/1 sokaklarda yol düzenlemelerini inceleyen Başkan Gümrükçü, yağış sonrası su göllenmelerini engellemek amacıyla yol kotlarının yeniden düzenlendiğini söyledi. Çalışmalar doğrultusunda sokaklarda toplam 2 bin m2 alan kilit parke taş ile kaplandığını belirten Başkan Gümrükçü, “Tüm belediyecilik hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor. Fen işleri ekiplerimiz de ilçemizin farklı mahallelerinde kilit parke, tretuvar ve yol düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” dedi.


Gümrükçü: “Kaliteli ve estetik yaşam alanları oluşturuyoruz”

Sokak düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gümrükçü, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve kentimizde de halk sağlığını tehdit eden Covid-19 salgınıyla belediye olarak mücadele ediyoruz. Ancak bu süreçte sorumluluğumuz kapsamında kalan diğer işlerimizi de aksatmadan yerine getiriyoruz. Maltepe Mahallemizin 8108 ve 8110/1 sokaklarında yol kotlarını yeniden düzenledik. Yaklaşık 2 bin m2’lik bir alanı kilit parke taş ile kapladık. Vatandaşlarımıza kaliteli ve estetik yaşam alanları yaratmak amacıyla çalışmalarımıza diğer mahallelerimizde de devam ediyoruz” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler Foça'da anıldı

Çanakkale ruhuyla dimdik ayaktayız!

Vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum

14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

İzmirli filozof Baha Tevfik APİKAM’da anılacak

Arşiv