Üzgünüm Zaman Bitti’ye özel tanıtım

Şair Yazar, Cafer Öz’ün son romanı “Üzgünüm Zaman Bitti”, Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenen özel bir etkinlik ile tanıtıldı.

  • 0
  • 1.466
Üzgünüm Zaman Bitti’ye özel tanıtım
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Şair Yazar, Cafer Öz’ün son romanı “Üzgünüm Zaman Bitti”, Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenen özel bir etkinlik ile tanıtıldı.

“Memed oğlu Memed”, “Cennetin Gözyaşları” adlı romanları, “Arkadaşım Şanslı” adlı çocuk kitabı, “Aşkın Dili” adlı şiir,  “Azari- Kuruluş öyküsü” adlı araştırma kitapları bulunan İzmirli Yazar Cafer Öz’ün Etki Yayınevi imzasıyla çıkan “Üzgünüm Zaman Bitti”sinin tanıtımına Sosyolog Yıldız Tunuslu, Kibatek Genel Başkanı Mevlüt Kaplan, Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu  A. Kemal Baysak ve Avukat Bilal Eyüboğlu, Gürcistan Konsolosu Makvala Kherebova’nın da aralarında yer aldığı kalabalık bir davetli katıldı. Etkinliğin sunuculuğunu TV Programcısı İlkay Kıyak üstlendi.

2001 yılındaki ekonomik kriz nedeniyle tüm mal varlığını, fabrikasını kaybeden işadamının dibe vuruşunun ardından yaşadığı sosyal, ekonomik, psikolojik yaşamı, doğruluktan taviz vermemesine, çalışanının emek ve haklarını kendisinden önde tutmasına rağmen kaybetmeyi sindiremeyen işadamının düştüğü bunalım ile ondan sonrası yaşadıkları konuşmacılar tarafından değerlendirildi.

Sosyolog Yıldız Tunuslu sosyolojik, Avukat Bilal Eyüboğlu ise hukuki açıdan değerlendirilirken, Kibatek Genel Başkanı Mevlüt Kaplan, Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu  A. Kemal Baysak’da duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Namık Yazar gitarı, Ozan Yıldırım  bağlaması, Bir varmış bir yokmuş tiyatro topluluğu ise dramalarla etkinliğe renk kattı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

Arşiv