Vatandaşa tüp desteği

Çiğli Belediyesi tarafından, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında maddi sıkıntılar yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara tüp desteğinde bulunuldu.

  • 0
  • 295
Vatandaşa tüp desteği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi tarafından, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında maddi sıkıntılar yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara tüp desteğinde bulunuldu. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğli’de ocaklar sönmeyecek, biz her zaman vatandaşımızın yanındayız” dedi.

Çiğli Belediyesi tüm dünyaya yayılan ve halk sağlığını olduğu kadar ülkelerin ekonomilerini de olumsuz etkileyen Covid-19 salgınına karşı üretilen hizmet ve projelere bir yenisini daha ekledi. Ekonomik destek kapsamında daha önce gıda kolisi ve günlük sıcak yemek sağlanan ihtiyaç sahibi Çiğlili vatandaşlara son olarak tüp desteğinde bulunuldu. 12 kilogramlık mutfak tipi tüpler, yapılan araştırmalar sonucunda ihtiyaç sahibi vatandaşlara mahalle muhtarları aracılığıyla teslim edildi.

"Hemşehrilerimize desteğimiz sürecek"

Başkan Gümrükçü, Çiğlili vatandaşların salgın sürecini sağlıklı olduğu kadar ekonomik olarak da güçlü geride bırakmalarını sağlamak amacıyla çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Gümrükçü, "İlk günden itibaren hemşehrilerimizin sağlığını korumak amacıyla üzerimize düşen her türlü sorumluluğu özveriyle yerine getirdik. Çiğli Belediyesi olarak, bu hizmetlerimizin yanı sıra ekonomik olarak da vatandaşlarımıza destek olmaya özen gösterdik. İhtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve günlük sıcak yemek yardımında bulunduk. Son olarak, Çiğlimizde hiç kimsenin yatağa aç girmemesi adına başlattığımız uygulama ile ihtiyaç sahibi ailelere tüp yardımında bulunduk. Bu süreçte hem hemşehrilerimizin sağlığını koruyacak hem de her evde ocağın tütmesini sağlayacağız" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler Foça'da anıldı

Çanakkale ruhuyla dimdik ayaktayız!

Vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum

14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

İzmirli filozof Baha Tevfik APİKAM’da anılacak

Arşiv