Westpark Outlet’te Hadise fırtınası

Westpark Outlet’ in son hız devam eden doğum günü festivalinin 3. Gecesinde sahne bu kez de HADİSE’ye aitti!

  • 0
  • 1.686
Westpark Outlet’te Hadise fırtınası
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Westpark Outlet’ in son hız devam eden doğum günü festivalinin 3. Gecesinde sahne bu kez de HADİSE’ye aitti!
 1. Doğum gününü tam bir festival havasında kutlayan Ege’nin EN büyük Outlet’i Westpark Outlet artarda düzenlediği açık hava konserleriyle İzmirlileri adeta büyüledi. Tüm gözlerin Westpark Outlet’ in doğum gününe çevrildiği festivalin 3. Gecesinde sahneye tüm ihtişamıyla, pop müziğin sevilen ismi Hadise çıktı.
 
Saatler öncesinden alanı dolduran HADİSE sevenler kapıların açılmasıyla birlikte sahnenin önünde kuyruk oluşturdular. Prenses, Aşk Kaç Beden Giyer, Deli Oğlan, Sıfır Tolerans, Stir Me Up gibi sayısız hit şarkıya ruh veren sanatçı, kırmızı kıyafetiyle seyircisini gece boyunca kendine hayran bıraktı.
 
Şarkı aralarında sosyal konulara da değinen güzel şarkıcı “Kadına yönelik şiddeti ve çocuk istismarını şiddetle kınıyorum. Bunları gördüğünüz zaman sakın susmayın. Sosyal medya her şeyi çekinmeden aktarabileceğimiz bir mecra, bende susmuyorum ve asla susmayacağım.” Sözleriyle düşüncelerini paylaştı. “İzmir’in havası enerjisi bambaşka. Burada olduğum için çok mutluyum.” Diyerek konserine devam etti.

 
Yaklaşık 90 dakika süren açık hava konseri bitiminde sanatçı alkışlarla uğurlandı. Sanatçıya Tankar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tan tarafından çiçek sunuldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv