Wyndham Grand İzmir Ekibi yorgunluk attı

Wyndham Grand İzmir Ekibi, Genel Müdür Funda Çam ev sahipliğinde düzenlenen Personel Kokteyli’nde yorgunluk attı. 

  • 0
  • 431
Wyndham Grand İzmir Ekibi yorgunluk attı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Wyndham Grand İzmir Ekibi, Genel Müdür Funda Çam ev sahipliğinde düzenlenen Personel Kokteyli’nde yorgunluk attı. 
Genel Müdür Funda Çam başarılı geçen sezonun değerlendirmesini yaptığı konuşmasında ‘’ Yoğun ve verimli geçen bu dönemde bu kokteylde kendimize küçük bir mola veriyoruz’’ dedi. 

2017 yılının ilk 6 ayında ‘’Ayın Personeli’’ olarak seçilen ekip üyelerini tebrik eden Funda Çam ’’ TSE denetiminden ve Wyndham Kalite Güvencesi denetlemesini en iyi seviye olan A derecesi ile tamamladık. Yılda 1 kez gerçekleşen bu denetlemede tüm çalışma arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Genel Müdür Funda Çam son 3 ayda toplantı organizasyonlarını, iftar yemeklerini otelde gerçekleştiren şirketlerden gelen teşekkür mektuplarını ekiple paylaşırken ‘’Mezuniyet balolarını otelimizde yapan üniversite ve kolej yönetimlerinden alınan teşekkürler bizler için ayrı bir önem taşıyor. Misafirlerimizin hayatlarının en güzel anlarında ev sahipliği yapmak bizler için mutluluk vesilesi. İlk günkü heyecan ve şevkle işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz‘’ diyerek sözlerini tamamlayan Çam, kutlama pastasını ekiple birlikte kesti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Oyuncak Hastanesi açıldı

Karnaval Havasında

Çiçek Festivali 25-28 Nisan'da

Arşiv