Yamanlar’da dostluk ve kardeşlik kazandı

  • 0
  • 1.014
Yazı Boyutu:

Yamanlar Spor Kulübü'nün düzenlediği ''Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”nda kazanan dostluk oldu. 14 takımın katıldığı ve birbirinden güzel müsabakalara sahne olan turnuva 9 hafta sürdü. Şampiyon Yamanlar City’yi 1–0 yenen Çılgınlar Spor oldu. Şampiyonluk Kupası’nı Çılgınlar Spor’a veren Başkan Karabağ Onur Mahallesi’ne bir spor tesisi kazandırmak istediklerini dile getirdi.
 
Başkan Karabağ tribünde ailelerle maç izledi
Turnuvada üçüncülük dördüncülük maçında Karslılar Derneği Sporla Alkolik Bilbao karşılaştı. Üçüncülük maçında Karslılar Derneğini 4-2 yenen Alkolik Bilbao turnuvanın üçüncüsü oldu. Centilmenlik kupasını kazanan Karslılar Derneği turnuvada dördüncü oldu. Turnuvada en iyi futbolcu ve en iyi oyuncu seçilen Burak Hasdemir'e ve final maçında şampiyon olan Çılgınlar spor takımın kalecisi Nurullah Emre Yıldırım oldu.
Turnuvada zorlu maçların yanı sıra Yamanlar Spor Kulübü organizasyonda eksiksiz tamamladı. Final törenine Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da katıldı. Tören alanına gelmesiyle büyük ilgi gören Başkan Karabağ tribünde ailelerle birlikte final maçını izledi.
 
Onur Mahallesi’ne tesis müjdesi
Spora ve sporculara verdiği önemle adını sık sık duyuran Başkan Karabağ Yamanlar Spor’un yapmış olduğu organizasyonu tebrik ederek ödül kazanan hakem ve sporculara ödüllerini verdi. Amatör Spor Kulübü kuruculuğu yapmış biri olarak ne kadar zor bir iş olduğunu bildiğini kaydeden Karabağ, “Sizler amatörün gerçek kahramanlarısınız. Bizim Bayraklı Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz önem ortada. Şimdi bu turnuvadan sonra Onur Mahallesi’ne giderek oraya bir spor merkezi kazandırmak için yer bakacağım. Yamanlar Spor Tesisleri gibi Onur Mahallesi’ne de bir tesis kazandırmak istiyoruz” dedi.
 
Başkan Karabağ daha sonra birincilik kupasını Çılgınlar Spor Kaptanına teslim etti. Kupayı alan sporcular şarkılar söyleyerek şampiyonluklarını doyasıya kutladı.   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv