Yastayız ama teröre karşı tek yüreğiz

Dün Kayseri'de meydana gelen hain terör saldırısı ile ilgili Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk bir basın açıklaması yaptı.  

  • 0
  • 542
Yastayız ama teröre karşı tek yüreğiz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dün Kayseri'de meydana gelen hain terör saldırısı ile ilgili Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk bir basın açıklaması yaptı.  

Ünlütürk'ün açıklaması şöyle:  Dün sabah saatlerinde Kayseri'de askerimizi hedef alan terör saldırısını lanetliyoruz. Terör saldırısından dolayı yastayız. Ancak Türk halkı olarak teröre karşı tek yüreğiz. Geçen hafta polisimizi hedef alan terör örgütü bu sefer askerimizi hedef aldı. Saldırıda şehit olan asker ve sivil tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

Saldırıda bugüne kadar huzur kenti olarak öneçıkan Kayseri'nin seçilmesini toplumda panik havasının yaygınlaşma çabası olarak görüyoruz. Yetkililerden beklentimiz, Türkiye'nin terörle mücadelesinde 783 bin 562 metrekarelik vatan toprağının tamamında aynı ehemmiyetle hareket edilmesidir.

Bu saldırıları yapanlar bilmelidirler ki, Türkiye tüm vatandaşlarıyla birliktedir, bütündür. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet vazgeçilmezimizdir. Bu terör saldırıları Türkiye’yi bölme amacına ulaşamayacaktır.

Her zaman ifade ettiğimiz gibi; Türkiye’nin terörden temizlenmesi için bütün ihracatçılar her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bundan sonra da Türkiye’nin refahı ve gelişmesi için tüm kararlılığımızla ve azmimizle çalışmaya, üretmeye, ihracat yapmaya devam edeceğiz. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv