Yaz kurslarına kayıtlar başlıyor

Buca Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin bitmesiyle çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirebilmeleri için keyifli bir yaz kursu programı hazırladı.

  • 0
  • 484
Yaz kurslarına kayıtlar başlıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin bitmesiyle çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirebilmeleri için keyifli bir yaz kursu programı hazırladı. Sportif ve kültürel olarak iki ayrı koldan yürütülecek olan yaz kursları 12 ayrı dalda ücretsiz olacak.

SPORLA DOLU BİR YAZ
Buca Belediyesi’nin “Buca’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak“ sloganıyla 3 yılda 28 bin çocuğa yüzme öğrettiği kurslar da bu sezon tüm hızıyla devam edecek. Ücretsiz olarak verilecek kurslar Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenecek. 3 Temmuz’da başlayacak kurslar haftada 3 gün olarak çocuklara hem yüzme eğitimi hem de keyifli bir tatil vadediyor.
Buca Belediyesi’nin genç yetenekleri yetiştirdiği futbol yaz okulu ise yine 3 Temmuz’da Şirinyer Futbol Tesisleri’nde başlayacak.

EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER
Yaz dönemi için spor okullarının yanında çocukların kültürel gelişimleri için de yaz kursları düzenleyen Buca Belediyesi; İngilizce, gitar, satranç, resim, tiyatro, seramik, bağlama, keman, ders desteği ve bale branşlarında ücretsiz kurslar açacak. Çamlıkule Semt Evi, Güzel Sanatlar ve Mesleki Eğitim Merkezi, Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi ile Charlie Chaplin Etüd Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek yaz dönemi kursları 03 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında çocukların öğrenerek eğlenebilecekleri mekanlar olacak.

14 Haziran’dan itibaren kayıt almaya başlayacak olan kurslar öğrencilere tamamen ücretsiz hizmet verecek. Başvurular kursların verileceği merkezlere yapılacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv