Yaz Okulunda Mezuniyet Sevinci

Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan yarı olimpik kapalı yüzme havuzundaki ilk kurslar tamamlandı. Modern tesiste yüzme öğrenme imkanı bulan çocuklar, törenle sertifikalarını aldı.

  • 0
  • 516
Yaz Okulunda Mezuniyet Sevinci
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan yarı olimpik kapalı yüzme havuzundaki ilk kurslar tamamlandı. Modern tesiste yüzme öğrenme imkanı bulan çocuklar, törenle sertifikalarını aldı. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, “Çocuklarımızı en çağdaş şartlarda sporla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 
400 ÇOCUK YÜZMEYİ ÖĞRENDİ 
Karşıyaka’nın yarı olimpik ölçülerdeki ilk kapalı yüzme tesisi olan Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu, çocukların yaz okullarına ev sahipliği yapıyor. Zübeyde Hanım Mahallesi 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nun ön tarafında yer alan tesiste, ilk kurs dönemi 400 çocuğun katılımıyla gerçekleşti. Eğitmenler eşliğinde yüzmeyi öğrenen çocuklar, sıcak yaz günlerinde keyifli vakit geçirme imkanı da buldu. İlk dönem coşkulu bir sertifika töreniyle sona ererken, yaz okulu yüzme kurslarında ikinci etabın 14 Ağustos’ta başlayacağı belirtildi.
 
CANKURTARAN VE DALIŞ KURSU DA VAR
Alanında İzmir’in en modern tesislerinden biri olan havuzda, çocuk ve yetişkinlere yönelik yüzme kurslarının yanı sıra, cankurtaran ve sualtı aletli dalış kursu için de kayıtlar başladı. Ayrıca önümüzdeki süreçte, otizmli ve bedensel engelli bireylere yönelik yüzme kursları da düzenlenecek. Bireysel veya aile üyeliği ile halka açık olan, özel yüzme dersleri de verilen havuza 0232 363 23 89 numaralı telefondan ulaşılabilecek.
 
İZMİR’İN SAYILI TESİSLERİNDEN
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Spor kenti Karşıyakamıza; teknolojik donanımı, dizaynı, hijyen ve güvenliğiyle İzmir’in sayılı yüzme tesislerinden birini kazandırdık. Geçen ay hizmete giren havuzumuzda tüm yurttaşlarımıza olduğu gibi, çocuklarımıza da en çağdaş şartlarda yüzme ve su sporlarıyla buluşma imkanı sunduk. İlk kurslarımızı başarıyla tamamlayan çocuklarımızı kutluyor, hem spor yapmak hem de keyifli vakit geçirmek isteyen herkesi tesisimize bekliyoruz” dedi. 
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv