Yeni başkan İdil Yiğitbaşı

  • 0
  • 1.037
Yazı Boyutu:

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu, 2012 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. 37. Kurul toplantısında 2012 yılının Dönem Başkanı Şerife İnci Eren, yerini Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı’na bıraktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,  Şerife İnci Eren’e katkıları nedeniyle Kurul üyeleri adına bir plaket sunarak teşekkür etti.
Toplantıda, Büyük Körfez Projesi kapsamında çıkarılacak olan çamurun Kuş Cenneti’nde “flamingo adası” yapımında kullanılarak değerlendirilebileceğini söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, “Burada kirlilik yok. 1. sınıf sıva kumu ve alüvyon çıkıyor. Kuş Cenneti’ne 2012 yılında yaptığımız Flamingo Adası, kuş türleri açısından ve dalyan için oldukça yararlı oldu. Bölgeyi incelerken, Körfez’den çıkacak çamurları eski Çilazmak Dalyanı’nı iyileştirmek ve düzenlemek için kullanabileceğimiz ve kuşlar için uygun bir ada haline getirebileceğimiz fikri doğdu. Çalışmalarımızı bu konuda yoğunlaştırdık” bilgisini verdi.
Başkan Kocaoğlu, Kurul üyelerine Körfez’e kurulacak marinaların yeri, Teleferik ihalesi ve İzmir’in artan finans gücü konularında da özet bilgi sundu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv