Yeni Nissan X-Trail Borovalı’da Tanıtıldı

Modern tasarımla yenilenen, teknolojik özellikleri daha da geliştirilen ve  dünyanın en çok tercih edilen SUV Modeli olan Nissan X-Trail, Nissan Borovalı’da tanıtıldı.

  • 0
  • 1.318
Yeni Nissan X-Trail Borovalı’da Tanıtıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Modern tasarımla yenilenen, teknolojik özellikleri daha da geliştirilen ve  dünyanın en çok tercih edilen SUV Modeli olan Nissan X-Trail, Nissan Borovalı’da tanıtıldı. Türkiye’de satılan her 5 SUV otomobilden birinin Nissan modeli olduğunu belirten Nissan Türkiye Satış Müdürü Orhan Seyman, Showroom’larda yerini alan yeni modellerinin daha güvenli, ekonomik ve çevreci bir sürüş sunduğunu söyledi.

Türkiye’de SUV pazarı lideri NİSSAN’ın yenilenen X-Trail modeli, artık satış noktalarında yerini aldı. Nissan Türkiye Satış Müdürü Orhan Seyman, Nissan Satış Bölge Müdürü Murat Delikardeş, Nissan Borovalı Şirket Müdürü Orkun Akmansoy ve Nissan Borovalı Satış Müdürü Seçil Yurteri’nin katıldığı lansmanda yeni modelin tanıtımı gerçekleştirildi.

“Otomobil Pazarı Daralırken SUV Pazarı Büyüyor”
NİSSAN’ın SUV pazarının lideri olduğunu belirten Seyman, “Türkiye'de de özellikle hatchback tercihinin son yıllarda SUV modellerine yöneldiği bir gerçek. Dolayısıyla markalar da bu segmentte yer alabilmek için yeni modeller çıkartıyorlar. Hem B, hem C, hem de D segmentlerindeki SUV modellerimizle son 8 yıldır olduğu gibi bu yıl da lider durumdayız. Otomobil pazarı %10 kadar daralırken, SUV segmenti bundan daha az etkileniyor. Yıl sonuna doğru pazardaki hareketlenme ile 110-120 bin seviyesinde bir SUV pazarı bekliyoruz. Dolayısıyla segment payı da %17 olur ve önümüzdeki 2 yıl içerisinde %20'ye geleceğini öngörebiliriz” dedi.

“Yeni Güvenlik Sistemi Yayaları Görüp Kaza İhtimalini Ortadan Kaldırıyor”
Yeni X-Trail daha modern bir tasarımla yenilendiğini,  teknoloji olarak da NISSAN Intelligent Mobility özelliklerini artırmaya devam ettiğini ifade eden Seyman, “ ’NISSAN Intelligent Mobility’ önümüzdeki dönemde göreceğimiz tüm teknolojik gelişmeleri kapsayan yaklaşımı özetliyor. Daha güvenli, daha ekonomik, daha çevreci bir sürüş vaad ederken bunun aynı zamanda heyecan uyandırmasını amaçlıyoruz. Örneğin Yeni X-Trail modelimizde gelişmiş otomatik çarpışma önleyici sistem sayesinde araçlarımız, artık sadece diğer araçları ve cisimleri değil yayaları da görerek 40 km/h altındaki süratlerde aracı durdurup kaza ihtimalini ortadan kaldırıyor. Yine park yerinden çıkarken kör noktaları algılayarak 8 km/h'nin altında aracı durduran arka çapraz trafik uyarısı sayesinde otoparklardaki küçük ama sevimsiz kazaları önleyebiliyoruz. Bunun gibi teknolojiler gelecekte ProPilot adını verdiğimiz özellik sayesinde otonom sürüşe kadar varacak yeniliklere imkan veriyor. NISSAN önümüzdeki dönemde sadece SUV segmentlerinde değil, teknoloji alanında da liderliğini gösterecek bir marka. Buradaki gelişmeleri en kısa sürede müşterilerimize sunabilmek ve Türkiye yollarına çıkartmak da en önemli hedeflerimiz arasında” diye konuştu. 
 
Qashqai 10 Yıldır SUV Segment Lideri
Qashqai’nin SUV kavramını otomobil dünyamıza getiren bir model olduğunu kaydeden Seyman, şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl 18 bin müşterimiz segmentin 10 yıldır lideri olan Qashqai modelimizi tercih etti. Bu bizim için çok önemli, bizi tercih eden müşterilerimize her zaman daha iyisini sunabilmek amacıyla da devamlı geliştirmelerde bulunuyoruz. Sene sonuna doğru Qashqai modelimizde de bir makyaj öngörüyoruz. Yenilenen X-Trail, lider Qashqai ve şehrin haylazı Juke modellerimizle yine podyumun en üst sırasında kapatacağımıza inanıyorum. Her şeyden önce NISSAN dünyada 1 numara olma yolunda ilerleyen bir marka. Böylesine önemli bir hedef belirlemek her markanın ortaya koyabileceği bir durum değil. Arkasında çok ciddi bir ürün stratejisi, Ar-Ge çalışması, üretim kapasitesi ve ticari yetkinlik var. Biz de global çatı altında, markanın gücünü daha fazla hissediyor ve desteğini daha rahat alabiliyoruz. Özellikle tedarik anlamında ciddi bir destek var, talep ettiğimiz modellere ve adetlerde daha fazla esnekliğimiz söz konusu. Pazarlama alanında da merkezimizle yakın ilişki içindeyiz, Türkiye'deki marka imajımızı daha yukarı çıkartabilmek için sürekli birlikte çalışıyoruz” .

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv