Yeni Samsung Smart Bar’lı Buzdolapları ile Serinliğe En Kısa Yoldan Ulaşın

  • 0
  • 2.551
Yazı Boyutu:

 Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletlerinin lider ismi Samsung, Türk pazarı ve kadınının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ürünlerini geliştirmeye devam ediyor.

Samsung’un “Akıllı kadınlar için akıllı çözümler” mottosu ile üretilen Smart Freezer Buzdolaplarından sonra yeni Smart Bar’lı modelleri mutfaklarda yepyeni bir stil yaratıyor. Türkiye’de 70cm genişliğindeki, ilk Smart Bar’a sahip buzdolabı olma özelliğiyle her mutfağa rahatça sığabilen buzdolapları evlerde yenilik, konfor ve kullanım kolaylığı yaratırken enerji tüketimini de azaltıyor!
Samsung Smart Bar; yenilikçi, ön taraftan açılıp kapanan ve içeceklerinizi tüm dolap kapısını açmadan pratik bir şekilde alabilmek için tasarlanmış içecek bölmesi ile tüketicilere ayrı bir konfor sunuyor.  Buzdolabının içecek istasyonu özellikle yaz aylarında buzdolabının kapısının daha az açılıp kapanmasını sağlıyor ve bu sayede enerji tüketimi de azalıyor.  Türk kadınının ihtiyaç ve isteklerinin Samsung teknolojisiyle geliştirilmesiyle ortaya çıkan ve akıllı teknoloji ile üretilen Smart Freezer’ın Smart Bar modeli; kullanıcılara etkin yiyecek saklama çözümleri de sunuyor.

Smart Freezer ile Tek Tuşla Buzluğu Buzdolabına Çevirin
Smart Freezer özelliği ile tek tuşla dolabın dondurucu kısmını, buzdolabının normal kullanım alanına çevirmek mümkün. Böylece dolaba sığmayan fazla yiyecekleri nereye saklayacağım derdi ortadan kalkıyor ve yiyecekler için 100 litre daha fazla saklama alanı yaratılıyor. Yine buzdolabında bulunan “Hemen Soğutma” bölümüne buzdolabının sistemine zarar vermeden istenilen sıcaklıkta yemek konulabiliyor ve soğuması sağlanıyor.
Smart Freezer özelliği ile hem yiyecekler saklanıyor hem de  önemli derecede enerji tasarrufu sağlanıyor. Dondurucu kapatıldığında, buzdolabı %25 daha az enerji kullanırken; tamamıı soğutucu olarak kullanıldığında , %20 daha az enerji tüketir.  

Multiflow özelliği ile herşey ilk günkü gibi taze
Multiflow özelliği yiyeceklerin ilk günkü gibi taze ve lezzetli kalmasını sağlıyor. Multi Flow teknolojisi  buzdolabının içerisinde yer alan soğuk hava sirkülasyonunu maksimize ediyor. Raf tarafının arka bölümünde yer alan hava çıkışlarından elde edilen soğuk hava sayesinde de tüm yiyecekler eşit olarak soğutuluyor.

Fresh Room ile Daha Uzun Süre Tazelik
Fresh Room yaklaşık -2 ile +2 derece ile buzdolabının diğer bölümlerine göre daha düşük sıcaklığa sahip oldugu için et, tavuk, balık gibi hassas gıdaların tazeliği daha uzun süre korunarak bu bölümde saklanabiliyor. . Aynı zamanda dondurucu kısmında bulunan ve çözülmesi istenen gıdalar, bu bölme içinde yavaş yavaş çözdürülebiliyor.

Şık Tasarım ve Rahat Kullanım  
Türk kadınının rahat kullanımına göre tasarlanmıs? iç yapısı temiz ve düzenli bir görünüm sunarken, kapakta kullanılan gizli kapak kolu da bu sade gürünümü destekliyor. Ayrıca gümüş rengindeki s?ık yüzey tasarımı tam anlamıyla göz alıcı bir görüntüye sahip.

Samsung’un yeni Smart Bar’lı buzdolabının saklama kapasitesi, 70cm enindeki geniş hacminden bir santim bile kaybetmeden üretildi. Ayrıca kullanılan özel ve ince malzeme sayesinde aynı boyuttaki buzdolaplarına oranla daha geniş bir iç hacim sağlandı. Temizliğe önem verenler için özel geliştirilen çıkarılabilir kapı contası ile de derinlemesine temizlik yapılabilir, daha hijyenik bir ortamda yiyecekler korunabilir. .

Teknik Özellikler :
482 L Net Kapasite
95 L Net Dondurucu
382 L Net Soğutucu     
A+ Enerji Sınıfı
Smart Freezer Teknolojisi ( Akıllı Dondurucu)
Multi Flow ile No-Frost Soğutma
Freshroom  ( Şarküteri Gözü )
LED Aydınlatma
Dayanıklı Cam Raf
Değiştirilebilir Kapı Yönü
Boyutlar Kapı Kolu Hariç
ExYxD: 700x1870x754mm

RT4892RKASL ( inox ) : 2.788TL
RT4892RKAWW ( white) : 2.620TL

YORUM YAZ
Diğer Haberler

10 yılda 20 kat büyüyecek

TÜBİTAK Başkanından öğrencilere müjde

Intel ve BAU’dan iş birliği

Zirvede ‘Lucia’ sürprizi

Yapay zekâ hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Arşiv