Yeni Volvo XC60 İzmir’de Keşfe Çıktı

Volvo Car Turkey, yenilenen modeli XC60’ı kullanıcılarla ilk kez buluşturduğu ve Türkiye genelinde yapacağı “XC60 Tour”a Volcar İzmir ’de devam etti. Etkinlikte oyuncu çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı XC60’ın farklı özellikleriyle kesişen hikayeler ve aile olmakla ilgili deneyimlerini kullanıcılarla paylaştı.

  • 0
  • 913
Yeni Volvo XC60 İzmir’de Keşfe Çıktı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Volvo Car Turkey, yenilenen modeli XC60’ı kullanıcılarla ilk kez buluşturduğu ve Türkiye genelinde yapacağı “XC60 Tour”a Volcar İzmir ’de devam etti. Etkinlikte oyuncu çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı XC60’ın farklı özellikleriyle kesişen hikayeler ve aile olmakla ilgili deneyimlerini kullanıcılarla paylaştı.

Volvo Car Turkey, Yeni XC60 için gerçekleştirdikleri etkinlikle İzmir’i keşfetti. Volcar İzmir Volvo showroomunda gerçekleşen ‘XC60 Tour’ etkinliğinde 2017 yılının merakla beklenen, güvenlik teknolojileri ve dinamizmi ile SUV tanımını yeniden şekillendiren Yeni XC60 çeşitli keşif hikayeleriyle kullanıcıların karşısına çıktı.

Yeni Volvo XC60’la güvenli ve keyifli bir yolculuğu farklı hikayelerle keşfetme olanağı sunan etkinlikte, Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı ‘Ailenle Keşfet’ temasıyla kullanıcılarla buluştu. Yeni hikayeleri aileleriyle birlikte yaratmak isteyenlerle bir araya gelen çift, aile olmakla ilgili deneyimlerini keyifli bir sohbetle konuklarla paylaştı. Anne,baba ve çocuklar, Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı ile  farklı aktiviteler eşliğinde keyifli bir gün yaşadı.

Etkinlik sırasında Yeni XC60’ın tüm dünyada ve sosyal medyada yayınlanan, ‘Moments’ filmi de gösterildi. Modelin güvenlik unsurlarına vurgu yapan ve yaşamın en değerli anlarının tek bir güvenli ana bağlı olduğunu anlatan duygusal video, küçük bir kızın çocukluk anlarından bir yetişkin olmaya uzanan zaman dilimindeki yaşam keşifleri ve en değerli anları da konu edildi.  

Yeni Volvo XC60 hakkında bilgi veren Volcar Şube Müdürü & Volvo Marka Müdürü Serkan Şarlı,Son teknolojiyi sunan, stil sahibi ve dinamik SUV'lar tasarlamakta güçlü bir mirasa sahip Volvo Cars, Yeni XC60’la, orta boy SUV sürüş deneyimini yeniden tanımlıyor. SUV segmentine has güven duygusu ve güçlü karakteri yansıtırken otomobil sürüş dinamiklerini daha çok hissettiren bir altyapı sunuyor” dedi.

Tamamen yeni teknolojilerle donatılan Yeni XC60, bugüne kadar üretilmiş en güvenli otomobillerden biri. XC60’da Volvo Cars’ın yeni dönem teknolojileri arasında yer alan ve otomobiller, yayalar, büyük hayvanlarla olan çarpışmaları engellemeye yardımcı olan City Safety sistemine eklenen 3 yeni özellik çığır açma niteliği taşıyor. Bunlardan ikisi; direksiyon yardım (Steer Assist) özelliği. Karşı Şerit İhlali Önleme Sistemi (Oncoming Lane Mitigation). Volvo Cars’ın opsiyonel olarak sunduğu, kör noktada yer alan bir araç olursa sürücüyü uyaran Kör Nokta Bilgi (Blind Spot Information) Sistemi de direksiyon yardım fonksiyonunun eklenmesiyle ayrıca güncellendi.

Yeni XC60, etrafına ve yola hakim, ilham veren güvenli bir sürüşün yanı sıra özenle tasarlanmış, İskandinav ruhunun yalınlığını yansıtan, benzersiz bir iç kabinin sunduğu lüks ve konforla duygulara hitap ediyor. Volvo Cars’ın insan odaklı yaklaşımı ile kullanıcıyı gündelik sorunlardan uzaklaştırıp, yalıtılmış bir dünya vaat eden XC60’ın Yeni CleanZone dört bölümlü klima sistemi kirli, zararlı havayı ve parçacıkları dışarıda tutarken içeriye ise taze bir hava veriyor.

Volvo Cars'ın sürücü bilgilendirme, eğlence ve bağlantılı hizmetler sistemi Sensus'un kullanılabilirliğini artırmak için grafik yüzleri de güncellendi. 90 serisi otomobillerde olduğu üzere CarPlay ve Android Auto sayesinde akıllı telefon entegrasyonu da araçta yer alıyor. Kullanımı kolay arayüzü, Volvo Cars modellerinin vazgeçilmezi Bowers & Wilkins ses sistemi, eğlence uygulamaları, Sensus Navigasyon, akıllı telefon entegrasyonu, Apple CarPlay ve Android Auto Yeni XC60’ın barındırdığı birçok uygulamadan sadece birkaçı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv