Yeni yaşına İzmir’de girdi

  • 0
  • 938
Yeni yaşına İzmir’de girdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geçtiğimiz yaz sürpriz bir şekilde SerkanKodaloğlu ilenikah masasına oturan ve bu gün hamileliliğinin 6’ncı ayına yaklaşan eskimanken, şarkıcı Petek Dinçöz Kodaloğlu, yeni yaşına memleketi İzmir’degirdi. 
Eşi Serkan Kodaloğlu ve yakın dostlarıyla birlikte İzmir’deki uğrak yeri olanBalıkçı Seyit’e gelen Petek Dinçöz Kodaloğlu’na masayı paylaştığı dostları ve yakınları, aralarında bebek emziği ve bebek giysilerinin de bulunduğuhediyeleri verildi.
 
Alkışlar arasında gelen sürpriz doğum günü pastasınıüfleyen Dinçöz, doğum günlerini mümkün olduğu kadar memleketi İzmir’dekutlamaktan büyük keyif aldığını belirterek, “her zaman en yakınımda varolanlarla yaşamak isterim bu özel günümü. Ve, yakınlarım, dostlarım görüldüğügibi hepsi de yanımda.” Dedi.
 
Doğacakbebeklerinin erkek olduğunu ve ona kayınpederi’nin adı İrfan’ı  koyacaklarını belirten Dinçöz, ikinci isimolarak kendileri de Aslan adını vereceklerini ifade etti.
 
Doğum günühediyesinin sorulduğu eşi bunun sürpriz olduğunu söylerken akrabası Sema Güneşise bu sürprizin Güzelyalı sahilinde bir daire olduğunu açıkladı.  


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv