Yeni yıl için geri sayım başladı

İzmir’in en gözde yaşam merkezi olan Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine sunduğu yenilikler ve indirim fırsatlarıyla 2018’e veda ederken düzenlediği birbirinden eğlenceli yılbaşı etkinlikleri ve kampanyalarla 2019’A “Merhaba” demeye hazırlanıyor.

  • 0
  • 302
Yeni yıl için geri sayım başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in en gözde yaşam merkezi olan Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine sunduğu yenilikler ve indirim fırsatlarıyla 2018’e veda ederken düzenlediği birbirinden eğlenceli yılbaşı etkinlikleri ve kampanyalarla 2019’A “Merhaba” demeye hazırlanıyor.
 
 ACAPELLA BOĞAZİÇİ MUHTEŞEM PERFORMANSIYLA AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE!
Yılbaşı etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin ilk enstrümansız gruplarından olan Acapella Boğaziçi ekibi 29 Aralık Cumartesi gecesi saat 19.00’da muhteşem performanslarıyla ziyaretçiler ile buluşacak Müziklerinde insan sesinin sınırlarını tekrar keşfeden Acapella Boğaziçi, ünlü caz standartlarının yanı sıra türküler, yerli ve yabacı popüler eserler ve dünya müziklerinden oluşturduğu renkli ve dinamik repertuvarlarıyla Agora ziyaretçilerine sıra dışı müzik deneyimi yaşatacaklar.
 
MİNİKLER İÇİN ÖZEL ETKİNLİKLER
29 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek olan Christmas Korteji AVM içinde ziyaretçilere unutulmaz bir görsel şölen sunarken bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek yeni yıl ruhunu yaşatacak. 30 Aralık Pazar günü Noel Baba bandosu AVM içinde gezerek unutulmaz yeni yıl müziklerini çalacak, hafta sonu çocukların sabırsızlıkla beklediği Agora Çocuk Kulübü’nde yeni yıl kapsamında birbirinden özel atölye çalışmaları yapılacak. Ayrıca 7’den 70’e herkesin sevdiği balon katlama sanatı 30 Aralık Pazar günü çocuk ziyaretçilere görsel bir show sunacak.

2019’UN ASTROLOJİ YORUMU FİLİZ ÖZKOL’DAN
Yeni yıla özel birbirinden değerli konukları ağırlayan Agora Alışveriş Merkezi, 28 Aralık Cuma günü ünlü astrolog Filiz Özkol’u ağırlıyor. Saat 16.00’da Agora Kadınlar Kulübü üyeleri ile “Birebir Astroloji Sohbeti” gerçekleştirecek olan Filiz Özkol, Agora’nın konuğu olacak. Söyleşide 2019 yılında bizleri nelerin beklediğinden bahsedecek olan ünlü astrolog Özkol; yıldızlar, burçlar ve astroloji ile ilgili merak edilenleri cevaplayacak.
 
YENİ YIL HEDİYELERİ AGORA’DA!
Sevdiklerini mutlu edecek hediyeler almak ve yeni yılı yenilikler ile karşılamak isteyenler Agora Alışveriş Merkezi’nde bulunan mağazaların %70’e varan indirimleri ve kampanyaları ile avantajlı alışverişin keyfini çıkartıyor. Modadan, ev tekstiline, zücaciyeden, kozmetiğe ve teknolojik ürünlere kadar aradığınız her şeyi bulabileceğiniz mağaza karması ile Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine 2019 yılında da ilk’lerin ve en’lerin adresi olmaya devam edecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Bayram sonrası sokağın nabzını tuttu

Arşiv