Yeni Yıl Moda ve Alışveriş Festivaline Davetlisiniz

İzmir’in en gözde yaşam merkezi olan Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine sunduğu yenilikler ve indirim fırsatlarıyla 2017’e veda ederken düzenlediği birbirinden eğlenceli yılbaşı etkinlikleri ve kampanyalarla 2018’e “Merhaba” demeye hazırlanıyor.

  • 0
  • 571
Yeni Yıl Moda ve Alışveriş Festivaline Davetlisiniz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in en gözde yaşam merkezi olan Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine sunduğu yenilikler ve indirim fırsatlarıyla 2017’e veda ederken düzenlediği birbirinden eğlenceli yılbaşı etkinlikleri ve kampanyalarla 2018’e “Merhaba” demeye hazırlanıyor. 
 
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MODA VE TEKSTİL TASARIM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN YENİ YIL ‘’DEFİLE18” SİZLERİ BEKLİYOR! 
Konuk ettiği modacılar ve gerçekleştirdiği etkinlikler ile her zaman genç tasarımcılara destek veren Agora Alışveriş Merkezi; İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Jörn Fröchlich’in yönlendirilmeleriyle 2. Sınıf öğrencilerinin tasarladığı 2017 sonbahar/ kış “Gömlek Koleksiyonu” yer alacak. Sonrasında ise 3. Sınıflar tarafından yürütülen “Kavramsal Yapısöküm” tasarımları Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.  Defile sonunda ise 4. Sınıf öğrencilerinin mezuniyet projeleri olarak sergileyecekleri “Yeni Romantizm” koleksiyonu Agora Alışveriş Merkezi’nde olacak. 22 Aralık Cuma günü gerçekleşecek olan bu çok özel defile, dans gösterileri moda severlerle Agora Alışveriş merkezinde buluşacak.
 
CANLI PERFORMANSLARI İLE BİRLİKTE YÜKSEK SADAKAT 23 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE…
Yılbaşı etkinlikleri kapsamında son zamanların en çok dinlenen Rock Grubu Yüksek Sadakat Agora’da hayranlarıyla buluşacak. Yüksek Sadakat Grubunun Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer, Haydi Gel İçelim, Kafile gibi birbirinden güzel şarkılarından oluşan Canlı Performansları 23 Aralık saat 19.00’da ücretsiz olarak gerçekleşecektir.
 
AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE 24 ARALIK’TA İZMİR SHOWBAND ORKESTRASI SİZLERİ BEKLİYOR!
24 Aralık Pazar günü saat 17.00’de İzmir Showband Orkestrası Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine muhteşem müzik ziyafeti yaşatacaklar.
Klasik  müzikten  jazz’a, blues’tan  rock  müziğe doyacak olan Agora AVM ziyaretçileri 1 saatlik konser ile keyifli bir hafta sonu geçirecekler. 
 
AGORA’DA ÜCRETSİZ BELLBOY HİZMETİ
Yılbaşı hediyelerini daha seçmediniz mi? Seçkin mağazaların, kaçırılmayacak sezon fırsatları devam ederken yılbaşı alışverişinize keyif katacak bellboy hizmeti Agora’dan… 23-24 Aralık tarihlerinde ziyaretçilerimizin alışveriş çantalarının araç veya taksiye kadar özenle taşınması konusunda her yıl sağladığımız ücretsiz bellboy hizmeti bu yılda devam edecek.
 
MİNİKLER İÇİN ÖZEL ETKİNLİKLER

23-24-30-31 Aralık 14:00-18:00 saatleri arasında sevilen çizgi film kahramanları miniklere yeni yıl temalı şekerler dağıtarak onlarla fotoğraf çekilecekler. Çocukların her sene ilgiyle takip ettiği ve çok sevdiği Noel Anne& Noel Baba Yüz boyama ve Sosis balon etkinliği ile çocuklar renkli dakikalar yaşayacaklar. Her hafta sonu çocukların sabırsızlıkla beklediği Agora Çocuk Kulübü yeni yıl etkinliklerinde 24 Aralık Noel Baba Yapımı,25 Aralık Noel Geyiği Çerçeve Yapımı, 30 Aralık Yılbaşı Kartpostal Yapımı ve 31 Aralık Yılbaşı Yastıkları Yapımı ile minik ziyaretçilerini bekliyor olacak.
 
2018’İN ASTROLOJİ YORUMU FİLİZ ÖZKOL’DAN
Yeni yıla özel birbirinden değerli konukları ağırlayan Agora Alışveriş Merkezi, 29 Aralık Cuma günü ünlü astrolog Filiz Özkol’u ağırlıyor.13:00- 15:00 saatleri arasında Agora Kadınlar Kulübü üyeleri ile “Birebir Astroloji Sohbeti” gerçekleştirecek olan Filiz Özkol, saat 16:00’da Agora Sohbetleri’nin konuğu olacak. Söyleşide 2018 yılında bizleri nelerin beklediğinden bahsedecek olan ünlü astrolog Özkol; yıldızlar, burçlar ve astroloji ile ilgili merak edilenleri cevaplayacak.
 
23-24 Aralık tarihlerinde B blok etkinlik alanında yer alacak olan Yeni Yıl Konseptli fotoğraf çekilme alanında da Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri o anları ölümsüzleştirecekler. Sevdiklerini mutlu edecek hediyeler almak ve yeni yılı yenilikler ile karşılamak isteyenler Agora Alışveriş Merkezi’nde bulunan mağazaların %70’e varan indirimleri ve kampanyaları ile avantajlı alışverişin keyfini çıkartıyor. Modadan, ev tekstiline, zücaciyeden, kozmetiğe ve teknolojik ürünlere kadar aradığınız her şeyi bulabileceğiniz mağaza karması ile Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine 2018’de en iyiyi ve en kaliteliyi sunmaya devam edecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv