Yeni yıl öncesi Karşıyaka’da denetimler sıklaştı!

Karşıyaka Belediyesi, yeni yıl kutlamaları öncesinde, vatandaşların alışveriş için yoğun olarak kullandığı işletmelere yönelik denetimler yaptı. Gıda ve alkol satılan mekanlarda ruhsat, hijyen ve bandrol kontrolü gerçekleşti.

  • 0
  • 277
Yeni yıl öncesi Karşıyaka’da denetimler sıklaştı!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi, yeni yıl kutlamaları öncesinde, vatandaşların alışveriş için yoğun olarak kullandığı işletmelere yönelik denetimler yaptı. Gıda ve alkol satılan mekanlarda ruhsat, hijyen ve bandrol kontrolü gerçekleşti. Kurallara uymayan işletmeler için yasal işlem yapıldı, işletme sahipleri uyarıldı. Başkan Akpınar “Karşıyakalıların yılbaşı alışverişlerini güvenli ve sağlıklı ortamlarda yapabilmesi için denetimlerimizi tamamladık. Yıl boyunca bu kontroller sürecek” dedi.
 
MEKAN SAHİPLERİ TEK TEK UYARILDI
Karşıyaka Belediyesi Ruhsat- Denetim ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yılbaşı alışverişleri için vatandaşlıkların sıklıkla kullandığı işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi. Mekanların ruhsatları, mutfak için hijyen koşulları ve ürünlerin bandrolleri tek tek kontrol edildi. Kurallar konusunda işletme sahipleri uyarıldı. İşgaliye konusunda belirlenen kurallara uyulması istendi. Yasaklara uymayan mekanlar için yasal işlem başlatıldı.
 
"ISRARIMIZ SÜRECEK"
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka Belediyesi olarak yılbaşı öncesi hem vatandaşın hem de esnafın hakkını korumak için çalışmalar yürütüyoruz. Bizim için öncelikli hedef ceza yazmak değil, gerekli uyarıları yaptıktan sonra orta yolu bulmak ve karşılıklı memnuniyeti yakalamaktır. Ekiplerimiz bu yönde uyarı ve ikazlarına devam edecek. Esnafımızın, kurallara uyması konusundaki ısrarımız sürecek” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv