Yeni Yıla Girerken Sevdiklerinizi Mutlu Edin

SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri İzmir’de başladı. Yeni yıla girerken sevdiklerini bir hediye ile mutlu etmek isteyenlerin tercih edeceği organizasyona, Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’nde ziyaret edilebiliyor. SOUVENIR’ın bu yıl 16 gün süreceğini vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, “SOUVENIR tüm İzmir’e indirimli şok fiyatlarla mutluluk dağıtacak”dedi.

  • 0
  • 583
Yeni Yıla Girerken Sevdiklerinizi Mutlu Edin
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri İzmir’de başladı. Yeni yıla girerken sevdiklerini bir hediye ile mutlu etmek isteyenlerin tercih edeceği organizasyona, Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’nde  ziyaret edilebiliyor. SOUVENIR’ın bu yıl 16 gün süreceğini  vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, “SOUVENIR tüm İzmir’e indirimli şok fiyatlarla mutluluk dağıtacak”dedi.

SOUVENIR Mutluluğa davettir
İzmirlilerin yüzlerce hediye seçeneği arasından kolayca istediği  hediyeye ulaşabildiği SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri  törenle açıldı. Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’ndeki programa çok sayıda hediye meraklısı katıldı. SOUVENIR’ın bir İzmir geleneği olduğunu belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, katılımcıları ve ziyaretçilerini hatta ziyaretçilerinin sevdiklerini mutlu eden organizasyonu düzenlemeyi bir sosyal sorumluluk olarak gördüklerini söyledi. Gençer, “Kentimizde SOUVENIR’ın açıldığını duyanlar yeni yıla az kaldığını hatırlayıveriyorlar. Sevdiklerini sevindirmek için standları ziyaret ediyorlar. Çarpıcı fikirlerle oluşturulan hediyeliklerin avantajlı fiyatlardan sunulması herkesi hediyelik almaya, sevdiklerini mutlu etmeye teşvik ediyor”dedi.   

SOUVENIR Sürprizlerle Dolu
Konuşmaların ardından davetlilerin de katılımıyla 28. SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’nin kurdelesi kesildi. İlk ziyaretçiler olan davetliler standları gezdi. Hediyelik Eşya sektöründe seçkin 80 firma bu yılki SOUVENIR’a katıldı. Stantlarda Ahşap aksesuarlar, Antika hediyelik eşyalar, Bijuteri, Çiçek, Deri ve tekstil aksesuarları, Elektronik eşyalar, Ev tekstili, Gıda, Gümüş aksesuarlar, Kırtasiye ürünleri, Kitap, Kozmetik, Kristal ürünleri, Ofis aksesuarları, Oyuncak, Saat, Seramik ürünleri, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler görücüye çıktı. Birbirinden güzel hediyeliklerin tanıtımları ve farklı oranlardaki indirimlerle satışları başladı.  16 gün sürecek organizasyon her gün 11.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor. Geçen sene büyük talep gördüğü için organizasyon kapsamında Kültürpak Basmane kapısı önünden Tepekule Kongre Merkezi’ne ücretsiz ulaşım servisi gerçekleştiriliyor.

Altın ve Pırlanta Takıda Çadır Fırsatı
22 Aralık’ta SOUVENIR’ın Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri başlayacak.  Her çeşit muhtelif ayarda Altın takı, Elmas, Pırlanta ürünler, Tek taş yüzükler,  Setler, Kolyeler, Bilezikler, Küpeler, İncili ürünler, Yakut, Safir, Yeşim gibi değerli taşlı takılar büyük indirimlerle satılacak. Mücevher takıda çadır fırsatlarının sunulacağı organizasyonun vatandaşların yoğun ilgi göstereceği tahmin ediliyor. 31 Aralık tarihinde SOUVENIR tamamlanacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv