Yetenekler Bayraklı’da keşfediliyor

  • 0
  • 537
Yetenekler Bayraklı’da keşfediliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi, yaz ve kış dönemlerinde sürdürdüğü ücretsiz çocuk korosu kursu ile yetenekli çocukların eğitimine katkı sağlıyor. Kurs sayesinde geleceğin sanatçılarının yetenekleri ortaya çıkarılıyor.

Geçtiğimiz yıl üniversitelerin konservatuar bölümlerine ve güzel sanatlar liselerine birçok öğrenci kazandıran Bayraklı Belediyesi, yetenekli çocukları keşfetmeye devam ediyor. Bu kapsamda çocuk korosu kursu eğitimlerini hız kesmeden sürdürüyor.  7-15 yaş arası çocuklardan oluşan koronun dersleri yaz döneminde her çarşamba 11.00 ila 15.00 saatleri arasında eğitim verilirken, kış döneminde ise çalışmalar cumartesi günleri gerçekleştiriliyor. Müzik eğitmeni eşliğinde gerçekleştirilen kursta,  ses eğitimi, nefes ve ses açma egzersizleri, repertuar ve çok sesli şarkılarla ilgili çalışmalar yapılıyor.

KAYITLAR SÜRÜYOR
Bayraklı Belediyesi Çocuk Korosu kursuna katılarak yeteneklerini eğitimle taçlandırmak isteyen 7 - 15 yaş arası çocuklar, Bayraklı Belediyesi Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi’ne şahsen başvuruda bulunarak kayıtlarını gerçekleştirebiliyor. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Kültür Müdürlüğü’nü 345 90 91 numaralı telefondan arayarak bilgi alabileceği belirtildi.

DAHA İYİ YERLERE GELEBİLMELERİ İÇİN ÇABALIYORUZ
Çocukların hayata bakış açısını değiştirerek onların geleceklerine ışık tutacak projelere imza attıklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Belediye olarak, çocuklarımızın isteklerine göre onların eğitimlerine katkı sağlayacak resim, gitar, bağlama, karikatür kursu ve çocuk korosu gibi çeşitli kurslar açıyoruz. Açılan bu kurslarla çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlarken yeteneklerini geliştirerek daha iyi yerlere gelmesi için çabalıyoruz. Bu çabalarımızın sonucunda güzel sanatlar ve konservatuara öğrenci gönderen bir belediye olmak ve onların bu başarısına katkıda bulunmak bizi son derece mutlu ediyor.” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Arşiv