Yılbaşı Hindisi siparişleri alınıyor

Hilton Double Tree yılbaşını evinde geçirmek isteyenlere lezzetli bir seçenek sunuyor. Çok özel sosla marine edilerek pişirilen hindi yanında garnitür ve kestaneli pilavı ile önceden sipariş vererek yılbaşı günü istediğiniz saatte otelden teslim alıyorsunuz.

  • 0
  • 541
Yılbaşı Hindisi siparişleri alınıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Hilton Double Tree yılbaşını evinde geçirmek isteyenlere lezzetli bir seçenek sunuyor. Çok özel  sosla marine edilerek pişirilen hindi yanında garnitür ve kestaneli pilavı ile önceden sipariş vererek yılbaşı günü istediğiniz saatte otelden teslim alıyorsunuz. 
İzmir Hilton Double Tree şefi Olcay Kaygusuz ve ekibi yılbaşını evde geçirmek isteyenlere hem lezzetli hem de hesaplı bir seçenek sunuyor. Çok özel sosta iki gün boyunca marine edilerek pişirilen yılbaşı hidnisi yanında sebze garnitür ve kestaneli pilav ile birlikte istediğiniz saatte otelde hazır sizi bekleyecek. 
Olcay Kaygusuz, "Yılbaşını evde geçirmek isteyenler için geçen yıl başlattığımız ve büyük ilgi gören hindi siparişlerini bu yıl sıkışıklık olmaması için daha erken almaya başladık" dedi. Şef Olcay Kaygusuz, kereviz, bal, Madagastar'dan gelen üç renkli biber, zeytinyağı ve tereyağlı özel bir sosta iki gün süreyle marine ettiği hindiyi,  iki saat boyunca pişiriyor. Hindi ile birlikte sebze garnitürü ve nefis tereyağlı kestaneli pilavı da ayrı kaplarda müşterdiye teslim ediliyor. Siparişlerin 30 Aralık'a kadar alınacağını belirten şef Kaygusuz, fiyatlarını ise, "KDV dahil 3,5 kilo 279 TL, 5 kilo 400 TL ve 7 kiloluk hindi 425 TL. olarak belirlendi" dedi.
 
Otelde sürprizler
 
Yılbaşı için otelde konaklamalı ya da yemekli, canlı müzikli ve enfes yemeklerden oluşan bir menü de sunuluyor. Şef Bayram Kaygusuz, başlangıç, ara sıcaklar, hindi, kestaneli pilav yanında İzmir'de ilk kez sunulacak çok sürpriz bir tatlı ile yılbaşı gecesini lezzetlendirmeye hazırlandıklarını anlattı.
Hilton İzmir Double Tree Otel yılbaşı rezervasyonları da tüm hızıyla sürüyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv