YILIN KOMEDİSİ 4 ARALIK’TA VİZYONDA

  • 0
  • 620
YILIN KOMEDİSİ 4 ARALIK’TA VİZYONDA
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İlk filmde yaklaşık 7 milyon seyirciyi sinema salonlarına çeken ve kahkahalarla güldüren serinin ikinci filminde komedinin dozu arttı. Geçtğimiz hafta yayınlanan fragman, 4 Aralık’tan itibaren atılacak sinema salonlarında yankılanacak kahkahaların adeta habercisi oldu. 
Yayınlanan ilk teaserları 2 milyondan fazla izlenen ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ eğlenceli fragmanıyla sinema sektörüne de neşeyi getirdi.
 
Filmin İzmir Galasına Optimum Outlet Ev Sahipliği Yapacak. 4 Aralık Cuma günü vizyona girecek olan filmin İzmir galası, 12 Aralık Cumartesi Günü Saat:15:30'da Optimum Outlet etkinlik meydanında düzenlenecek söyleşi sonrasında Cinemaximum salonlarında gerçekleştirilecek.  Filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yanı sıra, yönetmen Selçuk Aydemir ile filmin oyuncuları da İzmir Galası’nda yer alacaklar.
 
    
Gölbey'den Açıklama
BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada; " Beşiktaş Kültür Merkezi olarak bu sezonda da galalarımıza devam ediyoruz. Büyük bir coşku ve geniş bir katılımla gerçekleştirdiğimiz, Karabela ve Hayat Öpücüğü filmlerinin ardından Düğün Dernek 2 ile İzmir seyircisine unutulmaz anlar yaşatacağız. Tüm İzmirlileri bu güzel heyecana ortak olmak için 12 Aralık Cumartesi günü Optimum Outlet’e bekliyoruz” dedi
 
MUHTEŞEM EKİP BİR ARADA!
İlk filmde oğlu Tarık’ın düğünü için ekibi toplayan İsmail, bu kez torunu Matias’ın sünneti için kolları sıvadı. İsmail’in önderliğinde Tüpçü Fikret, Çetin, Muallim Saffet ve Yılmaz’ın gerçekleştirdiği ‘sünnet operasyonu’ yılın en çok gülünen hikayesi olacak. 
Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut ve Rasim Öztekin’in paylaştığı filmde Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun, Ayhan Taş, Açalya Samyeli Danoğlu ve Erdal Tosun da rol alıyor! 
4 Aralık 2015 itibarıyla tüm Türkiye’yi güldürmeye hazırlanan, Selçuk Aydemir imzalı ‘Düğün Dernek 2’nin biletleri www.cinemaximum.com.tr,  www.mybilet.com,  www.biletinial.com  ve tüm sinema gişelerinde ön satışta.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv