Yine Yeni Yeniden Ege-Koop

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Çiğli ilçesinde 55 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçecek, 8 bloktan oluşan 400 konutluk 13’ncü Onur Projesi olarak adlandırdığı ‘İzmir Körfezi Evleri Projesi’ni kamuoyuna tanıttı.

  • 0
  • 2.091
Yine Yeni Yeniden Ege-Koop
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Çiğli ilçesinde 55 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçecek, 8 bloktan oluşan 400 konutluk 13’ncü Onur Projesi olarak adlandırdığı ‘İzmir Körfezi Evleri Projesi’ni kamuoyuna tanıttı.

Yıl sonuna kadar inşaat çalışması başlayacak projenin 2019’da tamamlanacağını kaydeden Aslan, “Fiyatları emsallerinden yüzde 50 daha düşük olacak. Lansmana özel 250 bin liradan başlayacak konutlarımızla aynı nitelikteki konutlar şu anda İzmir’de 400 bin liradan satılıyor” dedi. Aslan, ilerleyen süreçte Ege Bölgesi ve kent içindeki sanayi alanları çevresinde toplu işyeri projelerini açıklayacaklarını söyledi. 

2+1 121 M2 BRÜT, 97 METREKARE NET
Ege-Koop’un kente kazandırdığı 12 ayrı kent projesine ilişkin bilgi veren, 2 yıldır yeni arsa temin edemediklerinden dolayı yatırımların durduğunu vurguladı. “İzmir Körfezi Evleri Projesi”yle ilgili açıklamalarda bulunan Aslan, şöyle konuştu: “400 konutluk 13.Onur Projemiz Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri projemizle İzmir’de doğmuş, büyümüş ve Türkiye markası olmuş Ege-Koop; yeniden sektördeki çalışmalarına başladığı yerden devam ederek, Çiğli’de bölgenin son deniz gören ormana komşu 55 bin metrekarelik inşaat alanında 8 ayrı bloktan oluşacak. Kullanım alanı ve en önemlisi de her m2’sinin denizi hatta İzmir Körfezi’ni gördüğü sabah başka akşam başka manzaraya hakim muhteşem bir projeyle Ege-Koop bir kez daha İzmir’deki konut sektöründe yerini alarak, sektörün öncüsü olduğunu ortaya koymaktadır. Projemizdeki 2+1 dairelerimiz 50-60-70 metrekare değil, neti 97 metrekare brütü 121 metrekaredir. 3+1 olarak sunduğumuz projemiz ise 128 metrekare neti, 168 metrekare brütü ve 3+1 dubleks 161 metrekare neti, 203 metrekare brütü olarak projelendirildi. 3+1’den oluşan projemizin bir başka önemli özelliği yazı başka kışı başka güzellikte değerlendirilecek olan 4 m2’lik kış bahçesi ile aslında bu proje 4+1 olarak değerlendirilmelidir.”
 
2019’DA TAMAMLANACAK
Hafriyat çalışmalarına başladıklarını belirten Aslan, “2019 yılında teslim edilecek projemizde 2 adet yüzme havuzu, basketbol ve diğer sosyal tesisler ile birlikte proje alanımızın çevresi orman ile kaplı olduğu dikkate alınarak yürüyüş yolları ile birlikte 22 bin 900 metrekare peyzaj alanı bulunmaktadır. Projenin altyapı, üst yapı maliyeti olarak yaklaşık 150-200 milyon TL olduğu tahmin edilmektedir. İzmir’i yakından ilgilendiren ve proje alanımıza yakın mesafedeki İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek otoyolun da 2 yılda tamamlanacağı düşünülürse, bu proje her bakımdan çok ciddi bir yatırım fırsatıdır. Her zaman olduğu gibi bu projemizle de çevreye, yeşile önem vereceğimiz için burada da çok modern bir peyzaj düzenlemesi yapılacaktır. Projemizin hazırlıkları tamamlanmış; İzmir Fuarı ile birlikte satış işlemlerine başlanacak olup; ilk 50 daire lansman fiyatları ile çok uygun koşullarda satışa sunulacaktır. Tüm daireler deniz görmektedir. Önümüzdeki 100 yıl manzarasının kapanması mümkün değildir. Çevreyoluna mesafesi 4 kilometre, Çiğli’ye mesafesi 4 kilometre, Çiğli Kipa’ya mesafesi 10 dakikadır. Tekrar söylüyorum, trilyonluk konutlardan hiçbir farkı olmayan projemiz, emsallerinden yüzde 50 daha düşük olacak. Lansman fiyatlarıyla birlikte 2+1 olacak daire 250 bin liradan başlayacak. Ama biliyorsunuz, bu tip bir konutun İzmir’de fiyatı 400 bin liradan başlıyor” dedi.   

 
İZMİR’İN YENİ ÇEHRESİNDE EGE-KOOP AYRICALIĞI
Özgün tasarımı ile insan odaklı bir proje yaptıklarını kaydeden Aslan, şunları söyledi: “Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi de, 150 bin kişinin yaşam sürdürdüğü 25-30 yıldır, hiçbir altyapı sorunu ve deprem korkusu yaşamayan, belediyelerin altyapı bağlamında tek bir çivi bile çakma ihtiyacı duymadığı bir yer olacak. 12 ilçedeki 12 ayrı modern kent parçası projelerinde olduğu gibi bu özgün ve özel projesinde de üst yapıya paralel olarak altyapı ve çevre düzenlemesi öncelikli olacaktır. Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi, özgün tasarımı, insan odaklı çevre dokusu ve sosyal donanımıyla İzmir’in yeni çehresi olacaktır. Ege-Koop’a güvenmek ayrıcalıktır.”
 
KAMPANYA, FUAR İLE BAŞLAYACAK
Hüseyin Aslan, metropol sınırları içerisinde her katının İzmir Körfezi’ni görebildiği son değerli arazi üzerinde inşa edilecek İzmir Körfezi Evleri’nde yatırım yapmak ve yaşamak isteyen yurttaşların, İzmir Fuarı ile birlikte başlayacak kampanya ile projeye dahil olabileceğini vurguladı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv