Yolu da tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin işbirliğiyle Doğanlar’da yapılan statta mutlu sona çok az kaldı.

  • 0
  • 752
Yolu da tamam!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin işbirliğiyle Doğanlar’da yapılan statta mutlu sona çok az kaldı. 12 bin 500 seyirci kapasiteli tesisin çevresindeki 27 bin metrekarelik alanda alt yapı ve asfalt çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ayrıca Ankara Caddesi üzerindeki Naldöken Kavşağı’ndan stada bağlantı sağlayan yeni bir yol daha açtı.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediye’sinin Doğanlar’da yapımını birlikte üstlendiği 12 bin 500 seyirci kapasiteli statta sona yaklaşılırken, Büyükşehir Belediyesi’nden bir hamle de yol düzenlemelerine geldi. Maliyeti 3 milyon lirayı bulan yol yapım çalışmaları ve çevre düzenlemelerini üstlenen Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli bir ihtiyacını karşılayacak stada rahat ulaşım için tüm olanaklarını seferber etti.
 
Ulaşımda engeller kalktı
Doğanlar’da 27 bin metrekarelik alanda alt yapı ve asfalt çalışmaları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni bir imar yolunu da ulaşıma açarak Ankara Caddesi üzerindeki Naldöken Kavşağı’ndan stada bağlantı sağladı.
İzmir’in yeni stadının çevre düzenlemelerini de üstlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi, 50 metre yüksekliğindeki aydınlatma direkleriyle birlikte otopark sorununu da ortadan kaldırdı.
Doğanlar’da inşa edilen stadın yapımı için 13 milyon liralık yatırım yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yol düzenlemeleri ve asfalt çalışmalarıyla birlikte toplam rakamın 16 milyon lirayı bulduğunu açıkladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv