Yonca Gıda ortadoğu pazarında

  • 0
  • 629
Yazı Boyutu:

Gıda sektörünün öncü markası Yonca Gıda, 25-28 Şubat  2013 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen “Gulfood Dubai 2013” Fuarı’nda, sektörde fark yaratan, kaliteli ve teknolojik alt yapısıyla desteklediği geniş ürün yelpazesi ile ziyaretçilerini karşılıyor.
 
Dünya ve Türkiye gıda sektörü için Ortadoğu pazarına açılan bir kapı olan Gulfood Dubai 2013 Fuar’ı yoğun bir katılımla başladı. Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker tarafından ziyaret edilen Yonca Gıda Standı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
 
 Türk gıda sektörünün lider kuruluşu Yonca Gıda, ürün kalitesini ve çeşitliliğini hem Türkiye’de hem de dünyanın bir çok ülkesiyle paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ihracat yaptığı ülkelere yenilerini ekleyerek ihracatta yükselen bir grafik çizen Yonca Gıda, 2012 yılında Suudi Arabistan pazarına girerek marka bilirliğini Ortadoğu’da da sağlamıştı. Bitkisel sıvı yağ ve zeytinyağı dışında konserve, sos ve turşu ürünleriyle de Ortadoğu pazarında yerini alan Yonca Gıda standı, fuar ziyaretçilerinin uğrak yeri haline geldi.
 
Gulfood Fuarı’nın dünya gıda sektörünün çok önemli bir platformu olduğunu belirten Yonca Gıda Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tokdemir, “Bu fuar gıda sektörünün lokomotiflerinden biri. Ortadoğu pazarı oldukça önemli ve gelişime açık bir pazar. Amacımız, ülkemizde gösterdiğimiz başarıyı Ortadoğu pazarında da göstererek, iş bağlantılarımızı kuvvetlendirmek ve yeni müşteriler kazanarak bu fuarı kapatmak. Bitkisel sıvı yağ ihracatı yaptığımız Ortadoğu’ya, konserve, sos ve turşu grubumuzu da bu fuarla birlikte tanıtmak istedik. Kaliteli üretimimiz, geniş ürün yelpazemiz, sağlıklı ve doğal ürünlerimizle Ortadoğu pazarını tanıştırmış olduk” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedavaya versekte alan yok

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

Arşiv