YONCA RİVİERA ZEYTİNYAĞI AMBALAJI YENİLENDİ

  • 0
  • 1.405
Yazı Boyutu:

Mistik ambalaj tasarımıyla göz dolduran Yonca Riviera Zeytinyağı sofralarına lezzet katmak isteyenler için  raflarda yerini aldı
 
Tüketicilerine bitkisel yağdan, zeytinyağına, turşudan konserveye, salçadan ketçaba ve özel soslardan oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunan Yonca Gıda, daima mutfaklarda ve lezzetli sofralarda yerini alıyor. Tüketicilerle buluştuğu günden itibaren lezzeti ile beğeni kazanan Yonca Riviera Zeytinyağı; zeytinin kendine has lezzetinin hafif olduğu, rafine edilmiş zeytinyağı ile naturel zeytinyağının harmanlanması ile elde ediliyor. Riviera zeytinyağı en fazla %1 oranında asit içeriyor ve zeytinyağının tadı ve kokusunu arayan ama hafif olmasını tercih edenler için öneriliyor.
Doğanın bu altın mucizesi ürünün faydalarından birkaçını sıralamak gerekirse; zeytinyağı hücreleri yenileyerek kansere karşı koruma sağlıyor. Tansiyonun kontrol altında tutulmasına yardımcı oluyor. Besinlerin bağırsaklar tarafından çok daha iyi emilmesini sağlayarak bağırsakların çalışmasını düzenliyor. Yaşlanmanın, hem genel olarak doku ve organlar, hem de beyin fonksiyonları üzerinde ki etkilerini geciktiriyor. Cildi ve saçları besliyor, tırnakları güçlendirip kırılmalarını önlüyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv