Yorgancılar’dan Aliağa Ticaret Odası’na Ziyaret

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

  • 0
  • 1.054
Yorgancılar’dan Aliağa Ticaret Odası’na Ziyaret
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Vekili, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, EBSO Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Sevimli, TOBB Borsalar Müdürü Muhibbet Uludoğan ve EBSO Genel Sekreter Yardımcısı Emel Tonbul ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Üyeleri Kamer Karaman ve Şenol Dönmez ile Genel Sekreter Takdir Yarış tarafından ağırlandı.

Ziyarette Aliağa’nın genel durumu değerlendirilerek Aliağa’daki yatırımlar ve sektör sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bununla birlikte MEYBEM hakkında fikir alışverişi yapıldı. EBSO Başkanı Yorgancılar, mesleki yeterlilik belgesi ve MEYBEM hakkında bilgilendirmede bulunarak, Aliağa Ticaret Odası’nın da bu konuda ki eğitimlerde öncü olduğunu, başarılı çalışmalar gerçekleştiğini ve tebrik ettiğini söyledi.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka ise, Denetimlerde ve iş kazaları gibi istenmeyen durumlarda zor durumda kalınmaması ve mağduriyet yaşanmaması için mesleki yeterlilik belgelerinin ivedilikle alınması gerektiğini vurgulayarak, “Mesleki yeterlilik belgesinin, meslek sahiplerine özellikle iş güvenliği ve meslek niteliklerinin gelişmesi açısından önemli yararlar sağlayacağını söyledi.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv