Zulmü kabul etmiyoruz, baş eğmeyeceğiz

  • 0
  • 623
Yazı Boyutu:

MilliyetçiHareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer Twitter’agetirilen yasaklama ile ilgili olarak; “ iletişim çağında, haberleşmeözgürlüğünü kısıtlamak sıkıyönetim kanunları uygulamaktır. Diktatörlüğün ayanbeyan ortaya çıkmasıdır. Kapatma kararı tamamen siyasi diktatöryanın hukuk dışıgirişimidir. Hukuksuzluk ve yasakçılık AKP hükümetinin başvurmaktan sakınmadığıçağdışı despotizminin göstergesidir. Miting meydanlarından verilen talimatlahukuk ve adalet ayaklar altına alınmış, insanımızın anayasal hakkı olanhaberleşme hürriyeti kısıtlanmıştır. Bu kararı kabul etmiyoruz. Türkiye’de“sıkıyönetim” ilan edilmiştir.  

AKPhükümetinin ve icraatlarının geldiği son nokta; yolsuzluklarının, rüşvetin vetalanın üzerini örtmek için, özgürlükleri yok etmek, hürriyetleri kısıtlamaküzere istibdat ilan etmek olmuştur. 

Herkesbiliyor ki, AKP hükümetinin tamamını bölücülük, yolsuzluk, rüşvet ve talansarmıştır. Ne yaparlarsa yapsınlar bu gerçeğin üzerini örtemeyeceklerdir. Bubir zulümdür. Demokrasiye, hürriyete ve Hak’a inanan Türk Milliyetçileri olarakbu zulmü kabul etmiyoruz. Baş eğmeyeceğiz! Zulüm ile şimdiye kadar kimsepayidar olmamıştır; olmuş gibi görünenlerin de yanına kalmamıştır."Zulm ile âbâd olanın âhiri berbâd olur”. Biz insanımızınakibetinin hayırlı olması için mukaddes bir savaş veriyoruz. Mücadelemizisürdürüyor, en tabii hakkımızı kullanma konusunda her türlü girişimisergiliyoruz.”  Açıklamasında bulundu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv