Zumba ile hem dans hem spor

Bornova Belediyesi tarafından 2018-2019 kurs dönemi kapsamında düzenlenen ‘Zumba Kursu’ kadınların ilgi odağı oldu. 3 ayrı merkezde haftada bir gün olarak gerçekleşen kurslardan 105 kadın yararlanıyor.

  • 0
  • 1.273
Zumba ile hem dans hem spor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi tarafından 2018-2019 kurs dönemi kapsamında düzenlenen ‘Zumba Kursu’ kadınların ilgi odağı oldu. 3 ayrı merkezde haftada bir gün olarak gerçekleşen kurslardan 105 kadın yararlanıyor. Müzik eşliğinde dans ederek spor yapan kadınlar hem kilo veriyor, hem de eğleniyor. 

İlçede yaşayanların spor yapmalarına olanak sağlamak için kurslar açan, mahallelere futbol ve basketbol sahaları yaparak parklara spor aletleri yerleştiren Bornova Belediyesi, kadınlar için Zumba Kursu da düzenliyor. Hobi ve Beceri Edindirme Kursları içinde düzenlenen ücretsiz Zumba dersleri özellikle zayıflamak ve formunu korumak isteyen kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. 18 yaş üzeri genç yaşlı birçok kadının katıldığı dersler haftada 1 gün bir saat şeklinde gerçekleşiyor. 

Bornova Engelliler Merkezi içinde bulunan Kurs Merkezi, Altındağ Kültür Merkezi ve Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri’n de verilen derslerden toplam 105 kadın yararlanıyor.  Hızlı ve yavaş ritimli müziklerle direnç çalışmalarından oluşan Zumba egzersizleri sayesinde kursiyerler, kalori yakarak hem kilo veriyor, hem de zinde kalıyor. Bornova Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz kurslardan memnun olan öğrenciler, kendilerine sunulan imkanlar için teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv