BAŞKAN HASAN ARSLAN PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

  • 0
  • 632
 BAŞKAN HASAN ARSLAN PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Ramazan Bayramı öncesinde bayramlaşma turuna şantiye ve idari binadaki personelle devam etti. Tüm personelle tek tek bayramlaşan ve bayramların birleştirici gücüne dikkat çeken Başkan Arslan, personelle sohbet etti, bayrama ilişkin iyi niyet temennilerini iletti.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programına ilk olarak belediye sporcularından başladı. Bayramlaşma turuna şantiye ve idari hizmet bina çalışanlarıyla devam eden Başkan Arslan, personelle sohbet etti, iyi niyet temennilerini iletti. Önce şantiye hizmet binasındaki personelle bayramlaşan, hal hatır soran Başkan Arslan’a belediye meclis üyeleri ile başkan yardımcıları da eşlik etti.  Şeker ve kolonya eşliğinde bayramlaşma turunu tamamlayan Başkan Arslan, şantiye çalışanlarıyla bol bol da fotoğraf çektirdi.

Daha sonra idari hizmet binasındaki personelle belediye meclis salonunda bayramlaşan, personelle sohbet eden Başkan Arslan’a, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik ettiler. Başkan Arslan, Ramazan Bayramı’nın birleştirici, bütünleştirici ve dayanışmacı gücünden faydalanmak gerektiğini, bayramların sevdiklerin hatırlanmasında, ziyaret edilerek sevginin ve mutluluğun paylaşılmasındaiyi birer fırsat olduğunu belirtti.

Ülke için huzur diledi
Belediye personeliyle bayramlaşmada ülkenin içinde bulunduğu durumla ilgili görüşlerini belirten Başkan Hasan Arslan, bayramların eş, dost ve akraba ile eski tadında umutla, mutlulukla ve hep beraber yaşanması için çok önemli bir gün olduğunu söyledi.  Başkan Arslan, şöyle konuştu “Yine bir bayramda daha sizlerle bayramlaşmanın keyfini yaşıyoruz. Dileğimiz kimsenin bayramda yalnız kalmaması, sevdikleriyle birlikte huzur dolu bir bayram geçirmesidir. Ülkemizde önemli terör olayları yaşanıyor. Her yerde toplumsal barışı etkileyecek olaylarla karşı karşıyayız. Ramazan Bayramı hepimiz için bir umut olsun. Bütün çalışanlarımıza emek ürettikleri için, ortak emeğimize katkı sundukları için teşekkür ediyorum. Bayramlar sevgiyi ve ilgiyi verme günüdür. Ailelerinizle, sevdiklerinizle geçirdiğiniz bir bayram olmasını dileyerek, tüm bu güzel düşüncelerle hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Savaşsız, barış ve huzur dolu, emeğin sömürülmediği, nice nice bayramlarda buluşmak dileğiyle” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv