‘BAYRAKLI TOWERS’ AKG GAZBETON İLE YÜKSELİYOR

  • 0
  • 1.789
Yazı Boyutu:

Uygulama kolaylığı, zaman - maliyet avantajı ve istenen ölçülere pratik olarak adapte edilebilmesinin yanında çevreci yaklaşımı ile de sektöre katma değer sağlayan AKG Gazbeton, dünya standartlarındaki kalitesi ve tasarımıyla İzmir’in çehresini değiştirmeye hazırlanan Bayraklı Towers projesinin de ilk tercihi oldu.
 
İnşaat sektörüne hız kazandıran çözümleriyle dikkat çeken AKG Gazbeton ürünleri, Kavuklar ve Miray İnşaat ortaklığıyla İzmir’de yükselen Bayraklı Towers projesinin de tercihi oldu.
İzmir’in İpekyolu Ankara Caddesi’nde 27 kattan oluşacak proje, inşaat hızına sağladığı katkı ve yüksek ısı yalıtım özellikleri nedeniyle özellikle seçilen AKG Gazbeton kalitesiyle yükseliyor. İzmir’in ilk iş ve yaşam merkezi olma özelliği taşıyan Bayraklı Towers, hayata konfor ve estetik katan ev-ofis konseptinin çağdaş yorumunu gözler önüne seriyor. İçerisinde bulunan son teknoloji ve iletişim altyapısıyla donatılan çeşitli büyüklüklerde 4 toplantı salonu, 106 kişilik seminer salonu, kuaför, eczane, ATM, süpermarket ve teknoloji marketi gibi seçeneklerle çarşı katında günlük ihtiyaçları kolayca karşılamaya olanak sağlıyor. Dünya mutfağında iddialı restoranlarıyla damaklara hitap edecek birçok seçeneğin yer aldığı food court alanının yanısıra sağlıklı yaşam kulübü ile egzersiz ve eğlence için de kaçırılmaz fırsatlar sunuyor.
İzmir’in ticari sembolü olacak proje ayrıca özel olarak dizayn edilen teknik özellikleriyle 9 büyüklüğündeki depreme dayanabilecek nitelikte inşaa ediliyor. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv