Menderes’te Doğa Yürüyüşleri Başladı

  • 0
  • 485
 Menderes’te Doğa Yürüyüşleri Başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Menderes Belediyesi tarafından ilçenin doğal güzelliklerini keşfetmeye yönelik düzenlenen doğa yürüyüşleri Efemçukuru yürüyüşüyle başladı.
Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Pazar günleri doğa yürüyüşleri başlatıldı. Etkinlik kapsamında ilçenin farklı bölgelerine yürüyüşler düzenleniyor. Doğal güzelliklerin keşfedilmesini de amaçlayan gezilerin ilki Efemçukuru’na düzenlendi. Toplam 7 kilometrelik parkur Efemçukuru maden mevkiinden başladı. Kavacık köyünde mola verilmesinin ardından devam eden yürüyüş varış noktasında son buldu.

Spor yaparak güzellikleri keşfediyoruz 
Etkinlikle alakalı konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Doğa yürüyüşlerimizin ilkini Efemçukuru’na gerçekleştirdik. İlçemiz doğal güzelliğiyle farklı bir zenginliği de içerisinde barındırıyor. Tarihiyle, mavisi ve yeşiliyle ayrı bir özelliğe sahip Menderes. Bu güzellikleri yerinde görmek ve spor yapmak adına doğa yürüyüşlerimizi gerçekleştiriyoruz. Pazar günleri düzenlediğimiz yürüyüşlerimize herkesi bekliyoruz. Gelin Menderes’in güzelliklerini spor yaparak keşfedin” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv