1000 ailenin mobilya ihtiyacı MOSDER'den

Deprem sonrası bölgede yapılan hasar tespit çalışmalarının ardından evleri zarar gören ya da eşyaları kullanılamayacak hale gelen vatandaşların mağduriyetini gidermek adına Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyeleri de İzmir Valiliği ve kaymakamlıklarıyla koordine olarak bölgeye 1025 adet mobilya takımı bağışında bulundular.

  • 0
  • 772
1000 ailenin mobilya ihtiyacı MOSDER'den
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de meydana gelen deprem felaketi nedeniyle tüm Türkiye ilk günden itibaren İzmir halkının yaralarını sarmak üzere tek yürek olmuştu. Deprem sonrası bölgede yapılan hasar tespit çalışmalarının ardından evleri zarar gören ya da eşyaları kullanılamayacak hale gelen vatandaşların mağduriyetini gidermek adına Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyeleri de İzmir Valiliği ve kaymakamlıklarıyla koordine olarak bölgeye 1025 adet mobilya takımı bağışında bulundular. Ayrıca Başkan Mustafa Balcı önderliğinde ve MOSDER yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, İzmir’de bulunan derneğin tüm üye firmalar yerinde ziyaret edilerek geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.
 
MOSDER’in destekleriyle ve Erciyes Anadolu Holding’in öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası kapsamında; Alfemo (50), Arno Home (15), Bambi Yatak (100),Bellona (100),  Çetmen (15), Doğtaş (100), Enza Home (100), Evmoda Lorenzi (15), Gala Mobilya (5), İstikbal Mobilya (300),  İşbir Yatak (30), Kilim Mobilya (15), Konfor Mobilya (15), Moda Life 40 adet takım bağışı ile Modis Interiors (10), Mondi Home 100 adet, Tutku Mobilya (17) ve Vettore Mobilya ise 10 adet mobilya takımı bağışı ile destek kampanyasında yer aldı. Ayrıca MOSDER üyelerinden Yatsan ve Weltew Home ise depremden hemen sonra bölgeye battaniye, yorgan ve yastık bağışlayarak yardımların hızla bölgeye ulaştırılmasını sağladılar.
 
MOSDER Başkanı Mustafa Balcı: “Biz her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz!”
“Öncelikle İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza tekrar Allahtan rahmet diliyorum. Depremde zarar gören diğer vatandaşlarımızın yaralarını sarmak amacıyla mobilya sektörü olarak bir araya geldik. Başta Erciyes Anadolu Holding Grubu’nun öncülüğünde ve MOSDER üyesi markalarımızın destekleriyle birlikte, bölgede ilk aşamada tespit edilen ve eşyaları kullanılamaz hale gelen toplamda 1000 ailemizin ihtiyacı olan 1025 adet mobilya takımı organize ederek tırlarla bölgeye ulaştırılmasını sağlıyoruz. Bu çalışmamıza değerli katkılarıyla destek olan Alfemo, Arno Home, Bambi Yatak, Bellona, Çetmen, Doğtaş, Enza Home, Evmoda Lorenzi, Gala Mobilya, İstikbal Mobilya, İşbir Yatak, Kilim Mobilya, Konfor Mobilya, Moda Life, Modis Interiors, Mondi, Tutku Mobilya, Vettore Mobilya ile Yatsan ve Weltew Home mobilya markalarımıza çok teşekkür ediyorum.”
 
Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alpaslan Baki Ertekin: “Yaraları birlikte saralım”
“Erciyes Anadolu Holding Grubu olarak depremden zarar gören vatandaşlarımızın acısını derinden paylaşıyoruz. İstikbal mobilya markamızla 300 adet, Bellona ve Mondi Home markalarımızla da 100’er adet takım mobilyayı İzmir’e gönderdik. Bu süreçte İzmir halkının yaralarını bir nebze olsun bile sarabildiysek ne mutlu bizlere”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv