14 ŞUBAT’TA AŞK RÜZGARLARI

  • 0
  • 624
14 ŞUBAT’TA AŞK RÜZGARLARI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sevgililer Günü hediyelerinin adresi İzmir Optimum Outlet AVM alışveriş yapan şanslı ziyaretçilerine aşk kokan hediyeler veriyor. Konserden, aşk kabinine sevgililere sürpriz hediye fırsatları sunuyor. Hediyelerini birbirinden seçkin markaların bir arada bulunduğu keyifli ve kazançlı alışverişin en doğru adresi Optimum Outlet’ten seçecek olanları renkli sürprizler bekliyor.

En güzel aşk şarkılarının mimarı Emre Kaya 14 Şubat saat 16:00’da başlayacak konserde sevilen şarkılarını aşıklar için seslendirecek. Sevgililer Günü’nde İzmir’de hayranları ile buluşacak olan Emre Kaya albümünü imzalayıp, sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektirecek.

Optimum’dan sevgiliye alternatif hediye ”Aşk Kabini”
Sevgililer Günü öncesinde Optimum’da sevenleri bekleyen Aşk Kabini hediye alternatifi arayanlara büyük bir sürpriz hazırlayacak. 13 Şubat tarihinde ziyaretçileriyle buluşacak olan Aşk Kabini, tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum ziyaretçileri Aşk Kabini’ne girme hakkı kazanacak. Sevgilisine alternatif hediye arayanlara öneri olacak Aşk Kabini’nde kendi sesinden kaydedilen aşk dolu Sevgililer Günü mesajları 14 Şubat Pazar günü danışmadan alınacak. Alışveriş severler sevgililerine kendi seslerinden unutamayacakları özel bir hediye vermenin keyfini yaşayacak.
Aşkın ve sevginin daha da anlamlı hale geldiği bu özel gün için 8 ile 12 Şubat tarihleri arasında Optimum AVM mağazalarından 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyeleri çift kişilik özel menü ve çift kişilik sinema bileti kazanacak. Kampanya süresince yapılacak alışverişlerin ardından danışma bankosuna gelerek kayıt yaptıranlar Optimum’dan bu özel hediyenin sahibi olacak. Yolu sevgiden geçen Optimum ziyaretçileri Sevgililer Günü’nü Optimum’da geçirmenin tadını doyasıya çıkaracak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv