15 yılı kutladılar

  • 0
  • 797
15 yılı kutladılar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Özel Tınaztepe Hastanesi ve Buca Tıp Merkezi geçtiğimiz hafta sonu kuruluş yıl dönümünü kutladı. Balçova Kaya Termal Otel'de düzenlenen geceye Tınaztepe Hastanesi ve Buca Tıp Merkezi'nden 400'e yakın personel katıldı.

Sağlık sektöründe geçirdikleri 14 yılı değerlendiren Özel Tınaztepe Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Dr. Serap Uluırmak, gecede yaptığı konuşmada "26 mayıs 2001 de Buca Tıp Merkezi'miz doğdu. Hızlı bir şekilde büyümeye başladı ve kaliteli bir büyüme yaşadık. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişmelere ayak uydurduk. Tıp Merkezi ile başlayan yolcuğumuz üniversite hastanesi düzeyinde sağlık hizmeti veren hastanemiz ile devam ediyor. Hedefimiz, yarattığımız güven duygusunu kaybetmeden, hasta memnuniyetini daha da artırmak ve yaptığımız özellikli işlemlerin sayısını çoğaltmak. Bundan sonraki süreçte tüm yatırımlarımız ve çalışmalarımız da bu yönde olacak. Buca Tıp Merkezi ve Tınaztepe Hastanesi olarak ben tüm personelimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

DOYASIYA EĞLENDİLER
Dr. Uluırmak, kurumun yavaş ve emin adımlarla büyümesinin daha kalıcı olmasında etkili olduğunun altını çizerek şu ifadelerde bulundu:
“Bizim en büyük misyonumuzdan bir tanesi, personelimizle birlikte yol almak, ekip ruhu yaratmak ve onların aidiyetlik hissiyle beraber büyümek. Bu nedenle personelimizin motivasyonunu yükseltecek sosyal etkinliklere büyük önem veriyoruz ve bu hissi yaratacak organizasyonlar düzenlemeye çalışıyoruz."

Özel Tınaztepe Hastanesi ve Buca Tıp Merkezi’nde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Özel Tınaztepe Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Mehmet Bektur da kurumda 5 ve 10 yılını dolduranlara altın ve plaket ödülü takdim etti. Ödül töreninin ardından kuruluş yıl dönümü pastası kesildi. Gecede Buca Tıp Merkezi ve Özel Tınaztepe Hastanesi halk dansları topluluğunun hazırladığı horon, zeybek ve roman dans gösterileri gibi etkinliklerle tüm çalışanlar doyasıya eğlendi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv