18 MART’A COŞKULU ANMA

  • 0
  • 1.827
18 MART’A COŞKULU ANMA
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türk tarihinin en önemli zaferlerinden Çanakkale Zaferi’nin 100’ncü  Yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen kutlamalardan biri de Bornova Hayrettin Duran Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Çok amaçlı salonda düzenlenen anmada barkovizyon gösteriler yapıldı, şiirler okundu, kahramanlık, ayrılık ve hasret türküleri okundu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile  başlayan anmada Bilişim Öğretmeni Bekir Gür’ün  duygulu sunumunu, ardından okulun  tarih öğretmeni Sibel Üzden Telci’nin nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. 

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  düzenlenen “Ecdada Mektup” yarışmasına  katılan 11/D sınıfı öğrencisi Bahar Taşdemir’in  mektubu ile. öğrencilerin seslendirdiği şiirler, Öğrenciler Sena Güneş, Soner Bulut, ve Öznur Evciman’ın seslendirdiği solo ve koro Türküler  ile okul kurucusu Hayrettin Duran’ın seslendirdiği Çanakkale şiiri duygusal anlar yaşattı.

Okulumuz Müdürü Mahir Dursun ve öğrencilerin  hayırsever işadamı Hayrettin Duran’a günün önemini içeren hediyelerini vermelerinin ardından Hayrettin Duran ise  okul Müdürü Mahir Dursun’a bir Atatürk Büstü armağan etti. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv