20 okulun ihtiyacının ilacı: Mavibahçe

  • 0
  • 935
Yazı Boyutu:

İzmir’in yeni kentmeydanı olmaya hazırlanan MaviBahçe AVM, hayata geçirdiği sosyal sorumlulukkampanyasıyla 20 okulun ihtiyaçlarını karşılayacak. 

İzmir’in Mavişehirbölgesinde inşa edilen ve şehrin yeni kent meydanı olmaya hazırlanan MaviBahçeAVM, ses getirecek bir sosyal sorumluluk kampanyasını hayata geçiriyor.MaviBahçe’nin www.facebook.com/MavibahceYasamMerkezi sayfasındaki ‘Canım Okulum’ uygulamasını yükleyenFacebook kullanıcısı, desteklemek istediği okulu listeden seçip hemenkarşısındaki ‘Destek Ol’ butonuna tıklayacak. Okul hedef destek sayısınaulaştığında ise ihtiyacını MaviBahçe karşılayacak.

Sadece İzmir il sınırıiçerisindeki okulları kapsayan Canım Okulum kampanyasında okullar ihtiyaçlarınılisteden seçerek veya yeni bir ihtiyaç girerek kampanyaya katılabilecekler. Facebookkullanıcıları, desteklemek istediği okulu seçip sadece “Destek Ol” düğmesinebasarak okulun destekçisi olabilecek. Bir kullanıcı sadece bir okuludestekleyebilecek. Yarışmaya katılım ise ücretsiz. Ödül kazanmaya hakkazanan okulların ihtiyaçları MaviBahçe tarafından karşılanacak. İhtiyaçlistesinde belirtilen hedefe ulaşan ilk 20 okul, seçtiği ihtiyacı ödül olarakkazanacak. 23 Mayıs 2013 saat 16.00’da sona erecek kampanya kapsamında 20 okulbu süreden önce destek sayısına ulaşırsa kampanya, bitiş tarihini beklemeksizinsona erecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Arşiv