2010 Kreasyonu gelinlikler tanıtıldı

  • 0
  • 2.612
Yazı Boyutu:

Gelinlik efsanesine yeni bir bakış açısıyla ülkemize getiren ve birkaç yıl içinde modellerinin kalitesi, yaratıcılığı ve çeşitliliği ile lider bir marka haline gelen Beyaz Butik,  2010 kreasyonu gelinlikleri İzmirli özel müşterilerine tanıttı.

Genel Kordinatör Neşe Özdoğan ile Mağaza Müdürü Nilüfer Akdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve ortalama 4 saata yayılan tanıtıma çok sayıda İzmirli katıldı. Melis Tanaydın ve Pelinsu Acar’ın modellik yaptığı gelinlikler ilgi ve beğeniyle izlendi.

Dünyanın en ünlü gelinlik tasarımcılarını bir araya getiren ve koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibini benimseyen Beyaz Butik’in modern ve romantik çizgisi ödünsüz ve rakipsiz kalite anlayışıyla devam ettiğini söyleyen Genel Koordinatör Neşe Özdoğan, her yıl 150 model adediyle çalışan tek firma olduklarını ve tarzlarını  belirledikleri modelleri İzmirli müşterilerin beğenisine sunduklarını anlattı. Özdoğan, “Beyaz  Butik Türkiye’ye 12 yıl, İzmir’e ise 4 yıl önce geldi. Gelinlik dünyasının dev markası Fransız Cymbeline’den haute-couture’ ün büyük imzası Christian Lacroix’ ya kadar dünya çapında birçok dev marka ve tasarımcıyı bünyesine katan Beyaz Butik, kuruluşundan bugüne, dünya markalarının seçkin ve özgün koleksiyonlarını Türk gelin adaylarının beğenisine sunuyor. Tüm bu uluslararası markaların ve ünlü stilistlerin  koleksiyonları Türkiye’de sadece Beyaz Butik mağazalarında satışa sunuluyor” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv