2011 SONBAHAR / KIŞ SEZONU KATALOG ÇEKİMLERİ ALAÇATI VE İZMİR CROWNE PLAZA’DA

  • 0
  • 2.619
Yazı Boyutu:

Tekstil ve perakende sektörünün önde gelen firması Özdilek, 2011 Sonbahar-Kış katalog çekimlerini İzmir Crowne Plaza Otel ve Çeşme Alaçatı’da   gerçekleştirdi.
Katalog çekimlerini her sezon Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştiren Özdilek, bu seneki Sonbahar-Kış katalog çekimlerini İzmir’in en büyük otellerinden olan Crowne Plaza İzmir ve otantik bir tarihi güzelliğe sahip olan Çeşme Alaçatı’da gerçekleştirdi.
3 gün süren katalog çekimlerinde Brezilyalı bayan model Maisa Favero, Macar bayan model Barbara Kovas ve  erkek model Burak Gacamer objektif karşısına geçti. Profesyonel çocuk modellerin de bulunduğu katalog çekimleri bir hayli renkli geçti.
Bu sezona da iddialı ürün ve markalarla giren Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin,  zengin ürün yelpazesinden oluşan katalog çekimlerinde, bayan, erkek ve çocuk ürün gruplarından, takım elbiseler, abiyeler, kazaklar, spor, klasik, pijama, bornoz ve  çocuk kıyafetleri sergilendi.

‘Alışverişte Sımsıcak Bir Gelenek’ sloganıyla Bursa, Yalova, İzmir, Kocaeli, Afyonkarahisar ve Özdilekpark Antalya Alışveriş Merkezlerinde müşterilerine her zaman en kaliteli ürünü en hesaplı fiyatlara sunma amacı taşıyan Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin  Sonbahar-Kış katalogu önümüzdeki günlerde mağazalarda yerini alacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv