2013’e renkli veda

  • 0
  • 1.065
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi,yılın son günlerini yaşadığımız bu haftaki sanat etkinliklerinde birbirindendeğerli isimleri İzmirlilerle buluşturacak.  İzmirlilere her hafta farklı sanatsal etkinlikler sunanİzmir Büyükşehir Belediyesi, bu hafta yine birbirinden renkli etkinliklere evsahipliği yapacak.

Bu gün (24 Aralık Salı), "Dokuz Eylül Üniversitesi"solistleri, Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) sahne alacak. Saat20.00'de başlayacak konserin sanatçıları Joshua Epstein (Keman), HartmutLindemann (Viyola), Can Elbi (Viyolonsel), Ayça Özsöğüt (Kontrbas), Sonat Sözer(Flüt), Levent Gökmen Nacaroğlu (Obua), Ender Gülenler (Klarnet), VladimirStoyanov (Fagot), Kerim Gürerk (Korno). 


Fatih Erkoç konseri
Bu gün (24 Aralık Salı) yine Ahmed Adnan Saygun SanatMerkezi'nde, Fatih Erkoç'un vokal olarak sahne alacağı "Blue in Green WithStars" konseri düzenlenecek. Saat 20.00'de başlayacak konserde Sibel Köse(Vokal), İmer Demirer (Trompet), Atıf Peynirci (Klarnet), Alpay Çiftçi (Gitar),Tansu Karpınar (Perküsyon) sanatçıya eşlik edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın “YeniYıl" konseri Bu gün (24 Aralık)  saat 20.00'de İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde düzenlenecek.Şef Hüseyin Çebi yönetimindeki konserde Aydın Uştuk, Sedat Yüze, Funda Öncü,Tülay Şen, Bahar Pamukçu, Şenay Gökdemir, İpek Kaletaş, Esra Göndeş ve MügeÖkten sahne alacak. Konser halka açık, ücretsiz olarak düzenlenecek.

"Nail Yavuzoğlu Modal Jazz Quartet" konseri 26Aralık'ta İzmir Sanat'ta gerçekleştirilecek. Caz severleri bir araya getirecekkonserin başlama saati 20.00.

26 Aralık günü AASSM'de İzmir Devlet Opera ve Balesi'nin"Carmina Burana" etkinliği İzmirlilerle buluşacak. Carmina Burana'nınbaşlama saati 20.00.

27 Aralık Cuma akşamı İzmir Devlet Senfoni Orkestrası"Müzikallerle 2013'e Veda" edecek. Konser, AASSM'de 20.00'debaşlayacak. 

İdil Biret'ten piyano resitali
 "Yeniden Sinematek" gösterimleri kapsamında27 Aralık Cuma akşamı, "Kuzey" isimli film gösterilecek. İzmirSanat'ta 20.00'de başlayacak film, halka açık ve ücretsiz olacak.

28 Aralık Cumartesi akşamı dünyaca ünlü piyanistimiz İdilBiret İzmirlilerle buluşacak. Ege Rotary ve Rotaract Kulülerinin düzenleyeceğikonser AASSM'de 20.00'de başlayacak ve ücretsiz davetiyeli olacak.

30 Aralık Pazartesi günü ise Dokuz Eylül ÜniversitesiDevlet Konservatuvarı Şef Jean Baily yönetiminde "Yeni Yıl Konseri"gerçekleştirecek. AASSM'deki konserin
başlama saati 20.00.
Ayrıntılı bilgi ve bilet temini için http://www.izmir.bel.tr/kultursanatweb sitesi ile AASSM, İzmir Sanat ve İsmet İnönü Sanat Merkezi gişelerinebaşvurulabilinir. İZDOB ve İZDSO konserleri için, http://www.dobgm.gov.tr  ve D&Rgişelerinden bilet alınabilir.

Resim sergileri
Ankara Kadın Ressamlar Derneği'nin "Gökkuşağı"sergisi, 4 Ocak tarihine kadar Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndegezilebilir. Sergi pazar günleri hariç 09.00 - 18.00 saatleri arasında açıkkalacak.
Antonio Castaneda Buraglia'nın "CephedenCartegana" isimli kişisel fotoğraf sergisi İzmir Sanat'ta 3 Ocak 2014tarihine kadar gezilebilir.

İnşaat Mühendisleri Odası bünyesindeki "SanatçıMühendisler Komisyonu"nun hazırladığı karma sergi ise tarihi HavagazıFabrikası'nda 31 Aralık gününe kadar ziyarete açık olacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv