2017’de 15 mağaza

2017 yılında 15 mağazaya ulaşmayı hedefleyen mobilya sektörünün yeni markası Buka Sofa, 4’ncü mağazasını İzmir’de açtı.

  • 0
  • 1.813
2017’de 15 mağaza
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2017 yılında 15 mağazaya ulaşmayı hedefleyen mobilya sektörünün yeni markası Buka Sofa, 4’ncü mağazasını İzmir’de açtı. Muhammed Demircan’ın sahibi olduğu mağazanın açılışına Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger, Proje Müdürü Hans Jörg Stöger, Pazarlama Müdürü Canan Zık, Bayiler Sorumlusu Volkan Uçaner ile iş dünyasından davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger, 2017 yılında iç piyasada yüzde 35, dış piyasada ise yüzde 10’luk bir büyüme hedeflediklerini ve Buka Sofa’nın bundan sonra mağaza açmayı planladığı şehirler arasında Türkiye’den Adana, Mersin, Ankara, Bursa, Samsun, Edirne, Konya yurtdışında ise Riyad ve Rodos Adası olduğunu söyledi.  

Stöger,”8 milyon Euro yatırımla kurulan mobilya markası Buka Sofa, yeni mağazalar açarak hızla büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Avcılar’da ilk mağazayı, hemen ardından 2’nci mağazasını İzmit’te açtı. Mobilya sektörünün yeni oyuncusu Buka Sofa; 4’ncü mağazasını İzmir’de açtı. 1100 metrekare genişliğindeki 4 katlı mağaza; İzmir’in ev dekorasyon trendlerine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Hem inovatif hem de fonksiyonel ürünleri ulaşılabilir fiyatlara sunan Buka Sofa; açılışa özel fırsatlarıyla da İzmirlilere avantajlı bir alışveriş keyfi vaat ediyor” dedi.  Mobilya sektöründeki bu yenilikçi stilin İzmir yaşam tarzına da çok yakıştığını ve İzmir’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

Erişilebilir kalite, iyi tasarım ve kişiye özel olarak uyarlanabilen akıllı çözüm seçenekleri ile öne çıkan, kolayca değişebilen kılıflar ile sektörde farklılaşan mobilya markası Buka Sofa’nın Genel Müdürü Gamze Stöger “Müşterilerimizi özgür bırakıp ürünlerimizi diledikleri gibi kişiselleştirip kendi stillerini yaratma fırsatı tanıyoruz. Kullanıcılarımız model, renk ve ölçüleri kendileri seçerek, arzuladıkları ve evlerinin boyutuna uygun modeli tasarlayabiliyorlar ” dedi.  
Açılışa özel 2’nci Kılıf hediyesi ile değişim ve yeniliği seven müşterilerini mutlu eden Buka Sofa, Eylül ayının sonuna kadar mağazayı ziyaret edecek yeni evleneceklere  ve evini yenilemek isteyenlere de avantajlı paketler hazırladı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv